Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στηρίζει το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη!

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ασφαλίζει ότι αξίζει!  Και η Μαρία Πρεβολαράκη, πραγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης, αξίζει πολλά για τον ελληνικό αθλητισμό, για την πατρίδα μας. Γι’ αυτό και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επέλεξε να είναι δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια να πρωταγωνιστεί διεθνώς στο ταπί της πάλης και να κάνει τους έλληνες υπερήφανους. Όπως τους έκανε, τον προηγούμενο Δεκέμβριο που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53κ., στο παγκόσμιο κύπελλο πάλης που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Η κάμερα του Nextdeal.gr και ο Κωστής Σπύρου συνάντησε την Μαρία Πρεβολαράκη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΤΛΑΝΤΑ Καλλιθέας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της, για τους φιλοδοξους στόχους της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αρωγός στην προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι και η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. “Η συνεργασία μας με τη ΜΙΝΕΤΤΑ είναι πολύ καλή. Είναι σαν οικογένεια” τόνισε η κα Πρεβολαράκη και πρόσθεσε “οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζω, η εταιρία προσπαθεί να το λύσει, κάτι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία μου”.

Η κα Πρεβολαράκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, εξαιτίας των περιορισμών που έχει επιφέρει η πανδημία. Αποκάλυψε επίσης, το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα της πάλης αλλά και τους στόχους της για την Ολυμπιάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, που απασχολεί έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, η αθλήτρια χαρακτήρισε την κίνησή της σημαντική και σπουδαία και τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο η κα. Μπεκατώρου, θα δώσει θάρρος και σε άλλες κοπέλες που έχουν υποστεί βία να προβούν σε ανάλογες αποκαλύψεις.

Πηγή: www.nextdeal.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]