Η MEGA BROKERS στο «Πρώτο Θέμα»!

Δισέλιδο αφιέρωμα στο success story της MEGA BROKERS από την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Το άρθρο εστιάζει στη σημαντική επένδυση ύψους 2,5εκατ. Ευρώ με μηδενικό δανεισμό και τη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις της  σε καινούριο, ιδιόκτητο κτίριο πλησίον της λεωφόρου Συγγρού. Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισημάνει πως πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα που φανερώνει την πρόθεση της εταιρείας να  προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες και προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών σε μια περίοδο όπου ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά το αίσθημα της ασφάλειας.

Μετά τη δημοσίευση ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά το Δημήτρη Μαρκόπουλο και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για το εξαιρετικό αφιέρωμα στη MEGA BROKERS, αλλά και σε μένα προσωπικά. Μια εταιρεία για να φτάσει ψηλά, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα ενός ανθρώπου, αλλά είναι συλλογική εργασία! Οι εργαζόμενοι της MEGA BROKERS και οι συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα έχουν το σημαντικότερο μερίδιο αυτής της εξέλιξης που έχει η εταιρεία μας. Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Χρύσα Τσίχλη για τη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια και το γιο μου Τάσο Χατζηθεοδοσίου που έδωσε νέα πνοή στην εταιρεία μας. Σας ευχαριστούμε όλους!!»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]