Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

Στη Mega Brokers εμπιστεύτηκε την ασφάλειά του 4ου το “Delphi Economic Forum” αναθέτοντας στην εταιρεία την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Η κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων της χώρας ανέλαβε το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο αποτελεί μια ακόμη διάκριση και τιμή για την εταιρεία η οποία έχει την τεχνογνωσία, την αναγνώριση και την δυναμική για να παράσχει άμεσα, καίρια και με βεβαιότητα το ασφαλιστικό προϊόν και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Η MEGA BROKERS, αναφέρει ο γενικός διευθυντής της κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις ασφάλισης της μεγάλης αυτής συνάντησης της πολιτικής, των τεχνοκρατών, της επιστήμης, που έχει παγκόσμιες συμμετοχές και εμβέλεια.

Είναι τιμή για την MEGA BROKERS να αναλαμβάνει την ασφάλιση τέτοιας εκδήλωσης, συνεχίζει ο κ. Τ.Χατζηθεοδοσίου, με παγκόσμια αναγνώριση στην οποία παρίσταται ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, αξιωματούχοι και υπουργοί ξένων χωρών, ακαδημαϊκοί, υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τεχνοκράτες, τραπεζίτες και σύνεδροι από διαφορετικές ηπείρους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]