Η KPMG συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2020

Σε συνεργασία με τη Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος ‘’HELMEPA’’ εργαζόμενοι της KPMG καθάρισαν τις παραλίες του Μαραθώνα και του Παλαιού Φαλήρου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η KPMG συμμετείχε στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2020, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ‘’HELMEPA’’. Ομάδα εργαζομένων της KPMG αφουγκράστηκε το κάλεσμα αυτό και τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας καθάρισε εθελοντικά τις παραλίες του Μαραθώνα και της Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών. Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνέπεια με τον 14ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, «ζωή στο νερό», των Ηνωμένων Εθνών.

Στο πλαίσιο της δράσης η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και αποτελεί την έκφραση της κουλτούρας και των αξιών της εταιρείας μας. Η προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιείται ενεργά με έργα και δράσεις καθώς πιστεύουμε πως εξασφαλίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξή μας προστατεύουμε τις επόμενες γενιές. Είναι ευθύνη όλων μας να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των απορριμμάτων στις ακτές, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και αποδεικνύεται και από τη σημερινή μας δράση και τον όγκο που έχουμε συλλέξει. Η διαχείριση και προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων της χώρας μας πρέπει να  γίνεται συνειδητά και κυρίως προληπτικά ώστε να μειώσουμε τις δυσάρεστες επιπτώσεις στον πλανήτη μας. Στο πλαίσιο αυτό, με χαροποιεί η άμεση και θετική ανταπόκριση των στελεχών της εταιρείας και ιδιαίτερα αυτών που απαρτίζουν την ομάδα που ασχολείται με τον ναυτιλιακό κλάδο, να συνδράμουν στην Παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία, την οποία συντόνισε η ‘’HELMEPA’’ αφήνοντας τις παραλίες του Μαραθώνα και της Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου πιο καθαρές.»

Από την πλευρά της η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος δήλωσε:

«Με μεγάλη μας χαρά συντονίζουμε διπλή δράση του Εταιρικού Μέλους KPMG που συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες της HELMEPA και συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]