Η INTERAMERICAN Ζημιών στους «TRUE LEADERS» για το 2019

Μεταξύ των εταιρειών που συγκέντρωσαν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων για τους «TRUE LEADERS» του έτους 2019 περιλαμβάνεται η INTERAMERICAN Ζημιών. Η εταιρεία, που αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών INTERAMERICAN από το 1974, είχε καταγράψει κατά το 2019 παραγωγή ασφαλίστρων 196 εκατ. ευρώ για ασφαλίσεις κατά ζημιών, παρουσιάζοντας αύξηση 3,5% σε σύγκριση με το 2018. Τα αποτελέσματα κερδών μετά από φόρους της  INTERAMERICAN Ζημιών κατά το 2019 είχαν διαμορφωθεί σε 21 εκατ. ευρώ (23,5 εκατ. με EBITDA), έναντι 19,7 εκατ. ευρώ το 2018 – βάσει της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης που είχε συνταχθεί για σκοπούς ενοποίησης. Τα αποτελέσματα από την επενδυτική δραστηριότητα της εταιρείας Ζημιών είχαν φθάσει κατά την ίδια χρονιά σε 7,8 εκατ. ευρώ, ενώ τα επιλέξιμα ίδια κεφάλαια κατά Solvency ΙΙ είχαν αυξηθεί κατά 6%, φθάνοντας στα 145,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERAMERICAN Ζημιών φέτος, σύμφωνα με το κλείσιμο Οκτωβρίου, έχει βελτιώσει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον Κλάδο κατά Ζημιών στο 12,7%.

Η ICAP αναγνωρίζει εταιρείες και ομίλους ως «ΤRUE LEADERS» αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου «ICAP Credit Score». Τα κριτήρια αναγνώρισης, που πρέπει να πληρούνται στο σύνολό τους, είναι τα εξής:

  • Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2019.
  • Να συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες ή 150 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
  • Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον κύκλο των εργασιών τους.
  • Να έχουν υψηλό «ICAP Credit Score» (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Επισημαίνεται ότι η ICAP είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA). Οι διακρίσεις «TRUE LEADERS» για το 2019 παρουσιάστηκαν πρόσφατα, για 10η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Aπο τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, μόνο 87 επιχειρήσεις αναδείχθηκαν «TRUE LEADERS». Όπως επεσήμανε σχετικά ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP, οι επιχειρήσεις οι οποίες διακρίθηκαν, με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια, σηματοδοτώντας την επιτυχία και τη δυνατότητα να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία και να δημιουργήσουν προοπτικές για το μέλλον της χώρας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]