Οι Insurtech επενδύσεις αυξάνονται καθώς οι εταιρείες επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στον κυβερνοχώρο

Εξήντα τρεις insurtech επενδυτικές συμφωνίες, συνολικής αξίας 1,58 δισ. Δολαρίων ΗΠΑ, ανακοινώθηκαν παγκοσμίως κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με νέα στοιχεία του Willis Towers Watson. Πρόκειται δηλαδή για 24% περισσότερα deals και 155% περισσότερες απολαβές σε σχέση με το 4ο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με το Quarterly InsurTech Briefing της συμβουλευτικής και της εταιρείας μεσιτών.

Ο αριθμός των στρατηγικών επενδύσεων insuertech από αντασφαλιστές το τέταρτο τρίμηνο υποχώρησε κατά 6% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο, αλλά η χρηματοδότηση αυξήθηκε σημαντικά, σύμφωνα με τον Willis Towers Watson. Έντεκα επενδυτές στον ασφαλιστικό τομέα δαπάνησαν 218 εκατ. Δολάρια σε insuertech επενδύσεις το 4ο τρίμηνο, αυξημένες κατά 230% από το τρίτο τρίμηνο. Η παγκόσμια βιομηχανία διατηρεί σήμερα 31 στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες τεχνολογίας, ο μεγαλύτερος αριθμός που καταγράφηκε.

Η νέα έκθεση του Willis Towers Watson επικεντρώνεται ειδικά στα νέα προϊόντα insurtech για να βοηθήσει στη διαχείριση του κυβερνοχώρου. “Το Διαδύκτιο ​​είναι ένα πολύπλευρο, συνεχώς εξελισσόμενο φαινόμενο”, δήλωσε ο Dr. Andrew Johnson, παγκόσμιος επικεφαλής του insurtech για τον Willis Re. “Η κατάλληλη αντίδραση σε αυτό είναι να δούμε τον κλάδο μας με μια εξίσου πολύπλευρη προσέγγιση. Αντί να προσπαθούμε να εξειδικευτούμε σε κάθε ζήτημα που δημιουργείται, οι insurtechs προσφέρουν στη βιομηχανία μας μια τεράστια ευκαιρία μέσω στρατηγικών εμπορικών συνεργασιών να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου, πιο ανθεκτικού παζλ “.

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]