Η Groupama Ασφαλιστική ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί

Υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου και με τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Ευρωπαίου  Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιερ Μοσκοβισί, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, τιμώντας τον Γάλλο πολιτικό ο οποίος, στο πλαίσιο των θεσμικών του ρόλων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συνεισέφερε θετικά στην αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης και στη διαδικασία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Η δράση αυτή, εκ μέρους της εταιρείας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης στήριξης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και των παραδοσιακά ισχυρών δεσμών που ενώνουν τις δύο χώρες.

Στο δείπνο της Τετάρτης, την Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Με το κύρος ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να στηρίζει την αποστολή και το έργο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχει, ως ενεργό μέλος του, σε πρωτοβουλίες που άπτονται του ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος και ενισχύουν περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Γαλλίας.

Pierre Moscovici, , Christophe Chantepy και Laurent Thuillier

Christophe Chantepy, Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα (αριστερά) και Pierre Moscovici, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικ. Υποθέσεων  (δεξιά)

Laurent Thuillier, Αν. Γεν Διευθυντής Groupama και Πρόεδρος Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]