Η Glassdrive έχει στο νου της ένα πράγμα: τους ανθρώπους

Η Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Το μυστικό της επιτυχίας της; Γνωρίζει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που φεύγει με το όχημά του, νιώθοντας σίγουρος. Και τον άνθρωπο που επισκευάζει το όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με προϊόντα άριστης ποιότητας. Εδώ εστιάζουμε η Glassdrive: στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από το κρύσταλλο.

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι’ αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Σε ότι κάνει, δίνει έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας δεν εστιάζει μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχει στο νου της ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Προϊόντα

Τα σύγχρονα κρύσταλλα αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες που συμβάλλουν στην οδηγική άνεση αλλά και στην ενεργητική και την παθητική ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.   Μόνο οι Κατασκευαστές Γνήσιων Ανταλλακτικών μπορούν να σας προμηθεύσουν κρύσταλλα που πληρούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στην Glassdrive χρησιμοποιούν μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας, Ο  βασικότερος προμηθευτής κρυστάλλων της, η Saint-Gobain Sekurit, είναι μία από τις ηγετικές εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο.

Όλα τα κρύσταλλα αντικατάστασης που κατασκευάζονται από τη Saint-Gobain Sekurit και φέρουν το λογότυπο Saint-Gobain Sekurit, κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές και κατασκευαστικά πρότυπα που ισχύουν για τα γνήσια εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται κατά τη συναρμολόγηση των οχημάτων. Κατά συνέπεια, τα κρύσταλλα αυτά έχουν την ίδια ποιότητα με τα αρχικά ανταλλακτικά και ονομάζονται «Γνήσια Ανταλλακτικά».

Καθώς χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά, είναι δυνατή η επαναφορά κάθε οχήματος στην αρχική του κατάσταση. Χάρη στην τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών από πεπειραμένους τεχνικούς, η Glassdrive εγγυάται την ποιότητα των εργασιών της.

Πόσο κοστίζει;

Όταν κλείνετε ένα ραντεβού, σας ενημερώνουν για το ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν και πόσο θα στοιχίσουν. Η Glassdrive συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες αναλαμβάνοντας όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για εσάς. Ανάλογα με το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο, οι εργασίες της Glassdrive συνήθως παρέχονται δωρεάν και δεν επηρεάζουν το bonus malus.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η επισκευή στοιχίζει λιγότερο από την αντικατάσταση, ενώ είναι δυνατή μόνο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Αντίθετα, όλα τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου, παρμπρίζ, πλαϊνά και πίσω, μπορούν να αντικατασταθούν Συνιστάται επίσης, να μην επισκευάζετε ρωγμές που βρίσκονται στην οπτική περιοχή του οδηγού, καθώς εμποδίζουν την ορατότητα και ενδέχεται το όχημα να αποτύχει στον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Κλείστε ένα ραντεβού εδώ.

Δείτε την εταιρική παρουσίαση παρακάτω:

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]