Η Glassdrive δίνει συμβουλές για το πλύσιμο του αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητό είναι μια σημαντική επένδυση και η αλήθεια είναι ότι ξοδεύουμε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για να το διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Βλέπεις τα service, οι αλλαγές λαδιού, ελαστικών, τακάκια φρένων, αφαιρούν λεφτά από το ετήσιο budget. Βέβαια έξοδα μεν, αναγκαία δε. Έχετε σκεφτεί ωστόσο, ότι κάτι τόσο απλό όσο το πλύσιμο είναι και αυτό μέρος της επένδυσης σας; Πόσο συχνά λοιπόν το πλένεις ή καλύτερα κάθε πότε ΠΡΕΠΕΙ να το πλένεις;

Μερικές φορές είναι προφανές το πότε το αυτοκίνητό χρειάζεται καθάρισμα. Μία βόλτα σε κάποιο χωματόδρομο ή μία βροχή ακόμα είναι αρκετή ώστε να το βρωμίσει.

Ωστόσο, το πλύσιμο θα πρέπει να αποτελεί και μέρος του γενικού προγράμματος συντήρησης και να μην το θυμάστε όταν πια είναι βρώμικο. Το συχνό πλύσιμο άλλωστε συμβάλει στην προστασία του χρώματος και στην ελαχιστοποίηση της σκουριάς. Έτσι θα μπορεί να είναι λαμπερό για πολλά χρόνια, και η μεταπωλιτική του αξία να παραμένει υψηλή.

Οι περισσότεροι ειδικοί συστήνουν το αυτοκίνητο, να πλένεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Φυσικά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως π.χ. το μέρος που ζεις και κινείσαι. Για παράδειγμα, αν μένεις σε μια περιοχή κοντά στη θάλασσα, θα πρέπει να το πλένεις περισσότερες φορές, αφού το αλάτι μπορεί να διαβρώσει το μέταλλο και να προκαλέσει σκουριά.

Το πλύσιμο στα πλυντήρια αποτελεί την ιδανική λύση για το αυτοκίνητο. Εκεί θα το προσέξουν, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά (σαπούνια, πανιά), ενώ με αυτή την επιλογή συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για πλύσιμο αυτοκινήτου ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές! Για κρύσταλλα αυτοκινήτου, βρείτε μια Glassdrive!

Παρατηρήσατε χτύπημα ή μικρή ρωγμή σε κάποιο από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας; Στη Glassdrive, επισκευάζουν και αντικαθιστούν όλα τα κρύσταλλα από κάθε μάρκα αυτοκινήτου. Φροντίζουν τα πάντα για εσάς, ακόμα και τα έγγραφα που ζητά η ασφάλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιδιόρθωση κρυστάλλου στο αυτοκίνητο είναι γρήγορη και καθαρή εργασία. Η επισκευή διαρκεί μόνο 20 με 30 λεπτά και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Εάν υπάρχει κινητή μονάδα κοντά σας, είναι δυνατή η επισκευή κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας στο σπίτι ή την εργασία σας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]