Η Ευρωπαϊκή Πίστη ζητάει από τους συνεργάτες της (προεραιτικά) να καταχωρήσουν email και κινητά πελατών τους και δίνει δώρα tablet.

Σημαντικό έργο και διευκόλυνση της επικοινωνίας των πελατών με τους ασφαλιστικούς τους συμβούλους αποτελεί σύμφωνα με ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Πίστης προς τους συνεργάτες της η συλλογή email των πελατών τους.

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που έχει σταλεί «κύριο μέλημα δικό μας και της Εταιρίας μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό εμπίπτει το σημαντικό έργο της συλλογής e-email των πελατών μας ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία με τους ασφαλιστικούς τους συμβούλους.»

Μάλιστα όσοι συνεργάτες της εταιρείας συμμετάσχουν στην συλλογή των εν λόγω emails θα αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του email Marketing, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 25% του χαρτοφυλακίου τους με τα email των πελατών τους. Εκτός αυτού θα συμμετάσχουν σε κλήρωση Tablet.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα κάθε νέα προσθήκη email ή κινητού αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση. Κάθε αλλαγή σε ηλεκτρονική διεκπεραίωση νέου ή υφιστάμενου συμβολαίου αντιστοιχεί σε 3 συμμετοχές στην κλήρωση. Ουσιαστικά όσα πιο πολλά emails και κινητά καταχωρήσει ένας συνεργάτης στο σύστημα τόσες περισσότερες συμμετοχές θα έχει!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]