Η EUROINS επιλέγει την ΦΙΛΗΣGlass® ως αποκλειστική συνεργαζόμενη εταιρεία Θραύσης Κρυστάλλων (Insurance-eea.gr)

Η EUROINS προχωρά σε ακόμα μια πρωτοπόρο στρατηγική απόφαση στο κομμάτι της Θραύσης Κρυστάλλων, θέτοντας μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, την ΦΙΛΗΣGlass®, ως τον αποκλειστικό της Συνεργάτη.

Τα βασικά κριτήρια αυτής της επιλογής ήταν αφενός μεν η διασφάλιση της ποιοτικής, άμεσης και προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών της και αφετέρου ο έλεγχος του κόστους στην διαδικασία διακανονισμού των ζημιών της…ο συνδυασμός των οποίων μεγιστοποιεί το όφελος της EUROINS σε διαρκή και μακροπρόθεσμη βάση.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, χάρις των υψηλών προδιαγραφών λειτουργιών της, την αξιοπιστία, την φερεγγυότητα της και την προσήλωση της στην επισκευή παρμπρίζ, καλύπτει πλήρως τις αυξανόμενες και συνάμα ποιοτικές απαιτήσεις της EUROINS.

Οι ασφαλισμένοι της EUROINS που έχουν υποστεί ζημιά σε κάποιο από τα κρύσταλλα του οχήματός τους , θα εξυπηρετούνται από το Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων ή τις Κινητές Μονάδες τηςΦΙΛΗΣGlass®, χωρίς να εμπλακούν στην διαδικασία διεκπεραίωσης της ζημιάς τους, χωρίς επίσκεψη πραγματογνώμονα και χωρίς να απαιτείται χρηματική καταβολή από τους ίδιους για την αποκατάσταση της.

Η νέα αποκλειστική συνεργασία των δύο (2) εταιρειών επιφέρει εξασφάλιση στον οδηγό μέσω της ποιότητας και της ασφάλειας, καθώς του παρέχονται Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (OEM) και υλικά ανώτερης ποιότητας τα οποία επισφραγίζονται από την παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

πηγή: www.insurance-eea.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]