Η Eurocover Insurance ενισχύει οικονομικά το ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

Στην ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού με το ποσό των 1500 ευρώ προχώρησε η Eurocover insurance.

Οι κ.κ  Γιώργος Ποντίκης και Γιώργος Τσακίρης ανέφεραν χαρακτηριστικά, “Μόλις ενημερωθήκαμε από συνεργάτη μας στη Βόρεια Ελλάδα ότι υπάρχει αδυναμία κάλυψης εξόδων θέρμανσης, θεωρήσαμε χρέος μας να προχωρήσουμε σε αυτή τη συμβολική κίνηση.
Ξέρουμε ότι δεν λύνεται συνολικά το πρόβλημα αλλά ευελπιστούμε ότι και μέσα από την πρωτοβουλία μας θα γίνει πιο γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Ελληνικού Παιδικού Χωριού και θα τύχουν της υποστήριξης που πραγματικά τους αξίζει”

Από την πλευρά τους η πρόεδρος του παιδικού χωριού κα Ζωή Δανιηλίδου και η Γ. Γραμματέας κα Αγνή Δημοπούλου σε σχετικό Δελτίο Τύπου ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Η προσφορά της Eurocover προς το σωματείο μας που τόσο είχαμε ανάγκη για τη βιωσιμότητά του, στην πιο κρίσιμη στιγμή του , ανέδειξε τον πρωταρχικό και κύριο σκοπό του, την αγάπη απέναντι στα παιδιά. Επίσης νας επέδωσε το συναίσθημα της ενότητας που στην εποχή της πανδημίας είναι επιβεβλημένα απομακρυσμένη και διαδικτυακή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ουσιαστική συμβολή και την προσφορά σας. Ευχαριστούμε απο καρδιάς την εταιρεία σας για την ουσιαστική συμπαράσταση και προσφορά

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]