Η ERGO Ασφαλιστική αναδεικνύεται True Leader για 6η συνεχόμενη χρονιά

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ERGO Ασφαλιστική αποσπά τη διάκριση “True Leader” στον αναγνωρισμένο θεσμό της ICAP που επιβραβεύει τις υγιείς εταιρείες και τους ομίλους που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα δραστηριοποίησής τους. Από τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους το 2019 βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, μόνο 87 επιχειρήσεις αναδείχθηκαν TRUE LEADERS, ανάμεσά τους και η ERGO Ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα, η ICAP διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου “ICAP Credit Score”, αναγνωρίζει τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS, με βάση την ταυτόχρονη εκπλήρωση των εξής κριτηρίων:

– Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
– Να συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
– Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
– Να έχουν υψηλό “ICAP Credit Score” (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Η βράβευση αυτή της ERGO όχι μόνο αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση και έμπρακτη απόδειξη της πετυχημένης στρατηγικής ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αλλά δίνει και το έναυσμα για τον σχεδιασμό της νέας φιλόδοξης στρατηγικής της για την επόμενη πενταετία με βασικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της και τη διασφάλιση της συνέχισης της κερδοφόρας ανάπτυξής της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]