Οι επόμενες πόλεις που το ΕΕΑ θα ενημερώσει για την IDD

Σε τέσσερις ακόμα πόλεις της Ελλάδας έχει, έως τώρα,  προγραμματιστεί, επίσκεψη της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με στόχο την πανελλαδική ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την IDD και την ομαλή εφαρμογή της.

Ήδη έχουν προηγηθεί εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Κατερίνη και το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι μεγάλο. Στο πλαίσιο αυτό πέραν των έξι επόμενων πόλεων  που θα γίνει συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, το οδοιπορικό θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης πληροφορούν για την IDD και καταγράφουν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.30, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου
  • Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00, Επιμελητήριο Σερρών, Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», 3οςόροφος Επιμελητηριακού Μεγάρου
  • Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.30, στο Επιμελητήριο Αργολίδας.
  • Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με πρωτοβουλία Σ.Ε.Α.ΔΙ.ΔΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 18.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου

Document-page-001 (1)

Πηγή: insurance-eea.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]