Οι επιπτώσεις του COVID 19 στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Σήμερα στις 18.00 τα αποτελέσματα LIVE

Η πρώτη εκπομπή του χρόνου για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ έρχεται σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ακριβώς στο insuranceforum web tv.

Στη σημερινή εκπομπή θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του InsuranceForum.gr και της Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων σχετικά με τις επιπτώσεις του covid 19 στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Με αναλυτικά στοιχεία και πολύ χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα τα παρουσιάσει η κα Μυρτώ Χαμπάκη, partner Experto Crede.

Στην εν λόγω έρευνα η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαν περισσότερα απο 350 ασφαλιστικά γραφεία της χώρας με το 73% να αφορά ασφαλιστικούς πράκτορες και το 61% με παραγωγή κάτω του 1 εκατ.€

Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα γινει αναφορά στο κατα πόσο έχει μειωθεί η παραγωγή ασφαλίστρων, ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί απο την εξ αποστάσεως εργασία, τί πιστεύουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές για την διατήρηση του προσωπικού τους το επόμενο διάστημα, ποιές ήταν οι ενέργειές τους προκειμένου να στηρίξουν το προσωπικό τους κλπ.

Παρακολουθήστε το σημερινό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ στις 18.00 ακριβώς απο το www.insuranceforum.gr/webtv

ή απευθείας απο το παρακάτω παράθυρο

Αποκλειστικός Χορηγός εκπομπής όπως πάντα  η Aegean Insurance.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]