Η αιώνια μάχη των φύλων στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Η αιώνια μάχη των φύλων έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή το insurancemarket Report.

Το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στον καθορισμό του ασφαλίστρου! Μάλιστα το 2012 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε κατευθυντήριες γραμμές που θα βοηθήσουν τον κλάδο να προσαρμοστεί στους νέους κανόνες (IP/11/1581).

Οι γυναίκες εμφανίζονται πιο γρήγορες στην online ασφάλεια του αυτοκινήτου τους ολοκληρώνοντας σε μικρότερο χρονικό διάστημα την απαιτούμενη φόρμα. Αντιθέτως, οι άνδρες εμφανίζονται περισσότερο πιστοί στην ασφαλιστική τους εταιρεία την στιγμή της ανανέωσης. Και τα 2 φύλα επιλέγουν αντίστοιχες προαιρετικές καλύψεις με την Οδική Βοήθεια πρώτη στις προτιμήσεις τους.

Οι επιλογές στο χρώμα του αυτοκινήτου είναι ολόιδιες και στα 2 φύλα! Την πρώτη θέση κατέχει το μαύρο και ακολουθούν το ασημί, το μπλε, το γκρι και το λευκό. Η αιώνια μάχη των φύλων έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή το insurancemarket Report.

αυτοκινητο φυλα χρωματα

Το κόστος επηρεάζεται από την ηλικία του οδηγού καθώς και από τα χρόνια κατοχής του διπλώματος. Συγκεκριμένα οι οδηγοί ηλικίας 60-69 είχαν 10% ακριβότερα ασφάλιστρα συγκριτικά με τους οδηγούς 30-39 ετών Αν εξαιρέσουμε τους πολύ νέους (είτε σε ηλικία είτε σε χρόνια οδήγησης) οδηγούς που θεωρούνται άπειροι και πιο επιρρεπείς σε επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές, όσο αυξάνεται η ηλικία τόσο αυξάνεται και το ασφάλιστρο.

* Το report έχει καταρτιστεί με βάση τις τιμολογήσεις >1.000.000 χρηστών του insurancemarket.gr το 2018

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]