Η Ελληνική Συμμετοχή στο MDRT Annual Meeting

H Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2018-2019 μοιράζεται μαζί σας, τη συμμετοχή των Ελλήνων συναδέλφων ασφαλιστών στο Ετήσιο Συνέδριο του MDRT, που θα διεξαχθεί στο Miami της Florida στην Αμερική 9-12 Ιουνίου 2019.

Οι 26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές θα παρευρεθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο, μαζί με τους καλύτερους συναδέλφους τους από 60 χώρες  με 15.000 συμμετέχοντες. Οι Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές που θα συμμετέχουν στο Ετήσιο συνέδριο είναι:

Βελόνα Σπυριδούλα, Γαιτατζή Ειρήνη, Γουργούλη Θεοδώρα, Δαρζέντας Λουκάς, Επιτροπάκη Σταυρούλα, Ζερβουδάκη Σοφία, Καλοκαιρινός Κωνσταντίνος, Καραΐσκος Παναγιώτης, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Κολοκυθά Ορσαλία,  Κρητικός Παύλος, Λελεδάκης Παναγιώτης, Μαρκουίζος Κάρολος, Μπελντέκου Ζωή, Νικολάου Μαρία, Παπαμιχαήλ Μιχαήλ, Σαββαπετράκης Πέτρος, Σακελλαρίου Ευάγγελος, Τελίδης Περικλής, Τουρνατζής Λουκάς, Χαραλαμπίδου Κατερίνα, Χατζάκης Γιάννης, Χατζηθεοδοσίου Αναστάσιος, Χατζηστεφάνου Κυριάκος, Χατζόγλου Αθανάσιος, Ψυχουντάκη Στέλλα.

Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε φέτος στην κα Σπυριδούλα Βελόνα, μετά από πρόσκληση του MDRT, να είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην τελετή έναρξης. Αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη συμμετοχή της στον θεσμό του MDRT, η επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2018-2019, τη συγχαίρει για αυτή τη διάκριση της και της υποσχόμαστε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο Ετήσιο Συνέδριο, θα είμαστε μαζί της για να γιορτάσουμε την παρουσία της.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]