Η CONTRACT μεγαλώνει και στοχεύει στο Χρηματιστήριο Κύπρου!

Με αύξηση μεγεθών σε όλους τους κλάδους έκλεισε το 2020 για την Contract Group.

Στην ετήσια εκδήλωση που έγινε ψηφιακά στις 15 Ιανουαρίου 2021 ο Σύμβουλος Διοίκησης και ιδρυτής του ομίλου, κ. Δημήτρης Μπουτάκης, ανέφερε ότι παρά τη δυσμενή συγκυρία λόγω της πανδημίας η εταιρεία διέγραψε συνολικά θετική τροχιά, καταγράφοντας αύξηση 15% στις γενικές ασφαλίσεις. Το μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας και τα ψηφιακά συστήματα που έχουν υιοθετηθεί κατέστησαν εφικτό να διενεργούνται όλες οι εργασίες και εξ’ αποστάσεως προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των εργαζομένων και των πελατών.

Στη στρατηγική στόχευση του 2021 είναι η εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Κύπρου και η διεύρυνση εργασιών, καθώς και η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού στα 22 φυσικά καταστήματα.

Από την πλευρά του ο Στάθης Μπουτάκης, Γενικός Δ/ντης των εταιριών του Contract Group, επισήμανε ότι σε βάθος χρόνου η εταιρεία εστιάζει στη σχέση της με τους ανθρώπους του δικτύου και την ασφαλιστική αγορά και αναφέρθηκε στα νέα πεδία ευκαιριών μετά την κρίση που πρέπει να αξιοποιηθούν.

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρίας οι κ.κ. Δημήτρης και Στάθης Μπουτάκης συνομίλησαν με τους συνεργάτες και στελέχη τους από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, αλλά και κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζονται επί σειρά ετών.

Είναι επιλογή τους η διατήρηση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας των εταιριών τους, η οποία αποτελεί καθημερινό τους μέλημα και επιστρατεύουν κάθε μέσο για την υποστήριξή της, κάνοντάς την πράξη ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Θα πρέπει βέβαια να αναφέρουμε ότι αυτή η διαδικασία, δεν είναι κάτι καινούργιο για τις εταιρίες του Contract Group, καθώς από το 2016, πολύ πριν τους περιορισμούς του covid 19, εφάρμοσαν και εξέλιξαν τη διαδικτυακή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εκπαίδευση και υποστήριξη. Γιατί όχι λοιπόν και η διαδικτυακή κοπή πίτας που για την πολυπληθή ομάδα τους ήρθε σαν φυσική εξέλιξη, προκαλώντας βεβαίως και ευχάριστη έκπληξη για όλη την αγορά.

Η διαδικτυακή εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση με τις ευχές όλων των συνεργατών, τις οποίες είχαν φροντίσει να συλλέξουν κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης και να τις προβάλουν προς τιμή των συμμετεχόντων, συνεχίστηκε με μαγνητοσκοπημένες ευχές επιλεγμένων στελεχών του δικτύου πωλήσεων και διοικητικών και πλαισιώθηκε με ευχές υψηλόβαθμων στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς για το νέο έτος, οι οποίοι μιλώντας με θέρμη για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μέσα από τη πολυετή συνεργασία, εξήγησαν τι σημαίνει Contract για τις εταιρίες που εκπροσωπούν.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον κο Δημήτρη Μπουτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Contract ΑΕ, για τις εταιρίες και τα υποκαταστήματά τους.

Το φλουρί έτυχε στα γραφεία Πατρών, υπό τη Δ/νση του κου Αργυρού. Tο πρόγραμμα περιελάμβανε και κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού συνεργάτη της χρονιάς, η οποία έγινε διαδικτυακά και με απόλυτη διαφάνεια, μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

H κλήρωση για το φλουρί του δικτύου, ανέδειξε τυχερή την εταιρία Ε&Κ ΠΛΑΝ Α, της οποίας ηγείται ο κ Δημήτρης Έξαρχος, με τη σύντροφό του κα Νάσια Κοντούζογλου, στενοί φίλοι και συνοδοιπόροι με τον κ. Μπουτάκη.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]