Η CNP ΖΩΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΑ

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), στην οποία παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 εκπρόσωποι της ελληνικής και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.
Στην εκδήλωση εκ των χορηγών ήταν η CNP ΖΩΗΣ, η οποία προάγει και υπερασπίζεται διεθνώς τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, θέματα που απετέλεσαν τον πυρήνα της φετεινής εκδήλωσης.
Στις ομιλίες επισημάνθηκε μεταξύ άλλων ότι «η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος, έχουν χαρακτηριστεί ως ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το Δίκαιο του 21ου αιώνα, όσο ήταν τα ατομικά δικαιώματα για τον 18ο και 19ο αιώνα και τα κοινωνικά δικαιώματα για τον 20ο αιώνα!».
Ο Σύνδεσμος Μεσιτών, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τα παιδικά χωριά SOS Βάρης, διαθέτοντας μέρος των εσόδων του στην υποστήριξη του Έργου της Οργάνωσης.
H CNP ΖΩΗΣ θέλει ως χορηγός να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Σύνδεσμο Μεσιτών για την εκδήλωση και την κίνηση συμπαράστασης προς τα παιδικά χωριά SOS Βάρης και να ευχαριστήσει θερμά το κοινό που παραβρέθηκε και δημιούργησε ένα κλίμα δύναμης και ενθουσιασμού για το θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]