Ι. Χατζηθεοδοσίου, EEA: Κλείνει η ψαλίδα με τα ανασφάλιστα

Κλείνει η ψαλίδα με τα ανασφάλιστα και το κομμάτι αυτό με το αυτοκίνητο τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers λίγη ώρα πριν, μιλώντας για τις εξελίξεις του κλάδου της ασφαλιστικής σε εκδήλωση της Ionios Brokers.

Τα ανασφάλιστα οχήματα δεν ξεπερνούν τις 600.000 τα οποία αναμένεται να τακτοποιηθούν με το που θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Tο Υπουργείο Μεταφορών, η ΑΑΔΕ και η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής προέβησαν στην  δημοσίευση Πληροφοριακού Οδηγού προς τους πολίτες, με σκοπό την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τα ανασφάλιστα οχήματα, ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων.

Ο κος Χατζηθεοδοσίου διαβλέπει ανάπτυξη στην αγορά και βελτίωση της οικονομίας, ωστόσο χωρίς τα προβλήματα με το ασφαλιστικό και φορολογικό να έχουν λυθεί, οδηγώντας εταιρείες σε λουκέτα.

Με αυτά τα δεδομένα και την συνεχή πτώση του δημοσίου ασφαλιστικού συστήματος μέσα στο 2018 θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση στα νοσοκομειακά προγράμματα και τα αποταμιευτικά, αύξηση στην ζήτηση των προγραμμάτων αστικής ευθύνης λόγω της υποχρεωτικότητας του νόμου, καθώς και αύξηση στις πωλήσεις των ασφαλιστηρίων πυρός.

Ελενα Ερμείδου

Πηγή: sofokleousin.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]