Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2020 – Round the World Challenge

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό και αθλητικό γεγονός της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun. Φέτος, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η Belron πραγματοποίησε το 1ο virtual event με στόχο οι συμμετέχοντες να καλύψουν την απόσταση του γύρου της Γης, δηλαδή 40,075 χιλιόμετρα, όσες περισσότερες φορές μπορούν σε διάστημα πέντε ημερών, με περπάτημα, τρέξιμο, κολύμπι ή ποδήλατο.

Προσαρμόζοντας το Spirit of Belron® Challenge στα νέα δεδομένα που επιβάλει ο Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας, η καταγραφή των ατομικών χιλιομετρικών αποστάσεων έγινε με τη χρήση ειδικού App. Με αυτό τον τρόπο, οι συμμετέχοντες μπορούσαν να μοιράζονται τους χρόνους τους και στιγμές από την αθλητική διοργάνωση, από το ατομικό τους προφίλ, καλύπτοντας «εικονικά» τον παραδοσιακό τρόπο διεξαγωγής του Spirit o Belron® Challenge.

Η ελληνική ομάδα κατέγραψε και φέτος νέο ρεκόρ συμμετοχών καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε ποσόστωση συμμετοχών σε σχέση με το πλήθος των εργαζομένων της. Παράλληλα, η Carglass® Ελλάδος απέσπασε τρία μετάλλια από την παγκόσμια διοργάνωση για την μεγαλύτερη απόσταση που καταγράφηκε με τρέξιμο & περπάτημα.

Το Spirit of Belron® Challenge συνδυάζει την αγάπη για τη φυσική δραστηριότητα με την Κοινωνική Ευθύνη. Παρά τους περιορισμούς, υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από όλες τις χώρες του ομίλου, με 7,300 συμμετέχοντες παγκοσμίως, που κατέγραψαν 166,729 χιλιόμετρα. Από τη διοργάνωση συγκεντρώθηκαν 1.700.000 ευρώ για την ενίσχυση του Africa Tikkun που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει βοήθεια σε περισσότερα από 79,000 παιδιά, πάνω από 75,000 οικογένειες, ενώ έχει προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε περισσότερους από 480,000 ανθρώπους.

Ο θεσμός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί θεμέλιο λίθο των αξιών της Carglass® Ελλάδας, καθώς αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας και τρόπο σκέψης όλων των εργαζομένων της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]