Η BROKERS UNION στον Άγιο Νικόλαο με γραφείο αποκλειστικής συνεργασίας

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της BROKERS UNION σε όλη την Ελλάδα, πέραν των γραφείων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σε διαφορές περιοχές, προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία νέου γραφείου και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, επί της οδού Ρούσσου Καπετανάκη 9.


Στο νέο γραφείο (100τ.μ.) συστεγάστηκαν τα αποκλειστικής συνεργασίας με την Brokers Union Ασφαλιστικά γραφεία των κ.κ Γεώργιου Σκύβαλου, Μαρίας Τσίβη, Εμμανουήλ Δεσποτάκη, Σωκράτη Μανιαδάκη συνεργάτες της επιθεώρησης του κυρίου Λεβέντη.

 BROKERS UNION
( από αριστερά: κ. Μανιαδάκη Πόπη- κ.Δεσποτάκης Εμμανουήλ-κ.Σκύβαλου Ειρήνη-κ. Λεβέντης Αρχέλαος-κ. Καλαμπαλίκης Φώτιος-κ.Σκύβαλος Γεώργιος-κ. Λεβέντη Αριστέα- κ. Τσίβη Μαρία- κ. Μανιαδάκης Δημήτρης)


Εκτιμώντας την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την μακροχρόνια παρουσία των συνεργατών της στην Ασφαλιστική αγορά και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου και ως επισφράγισμα της αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, η BROKERS UNION αναλαμβάνει να υποστηρίξει την υλοποίηση του σχεδίου ποιοτικής και ποσοτικής ανάπτυξης του νέου γραφείου και των συνεργατών της. 


Η ισχύς εν τη ενώσει των δυνάμεών τους θα είναι ο δρόμος για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο μέλλον. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]