Η Aon “κόβει” τον Trump

Την επιχειρηματική της σχέση με την οικογένεια Trump τερματίζει η Aon μετά τα πρόσφατα επεισόδια με την κατάληψη του Καπιτωλίου.

Σύμφωνα με το insurance Journal δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εν λόγω εξέλιξη, αλλά έρχεται σε μια χρονική στιγμή που πολλές επιχειρήσεις και διάφοροι υποστηρικτές αποστασιοποιούνται από τον Trump, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σχετικά με τον ρόλο του στην εισβολή και τα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο Οργανισμός Trump περιλαμβάνει το ξενοδοχείο, την πολυτελή κατοικία και το γήπεδο γκολφ της οικογένειας που διευθύνεται από τους γιους του Donald Trump, τον Erick και τον Donald. Οι διαδηλωτές κατέστρεψαν την ομοσπονδιακή περιουσία και διέκοψαν τις νομοθετικές διαδικασίες.

Η διακοπή των σχέσεων του Aon έρχεται επίσης λίγο μετά την ανακοίνωση των New York Times ότι εισαγγελείς από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, Cyrus Vance Jr., έχουν πάρει συνέντευξη από υπαλλήλους της Aon μαζί με υπαλλήλους της Deutsche Bank ως μέρος μιας έρευνας για επιχειρηματικές συναλλαγές του Trump Organization. Σε απάντηση σε αυτήν την αναφορά, η Aon επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει κλήση αλλά δεν θα σχολίαζε θέματα πελατών. Η Aon έλαβε επίσης κλήση το 2019 από τους ρυθμιστικούς φορείς ασφάλισης της Νέας Υόρκης, αφού ο Michael D. Cohen, πρώην δικηγόρος του προέδρου Trump, ισχυρίστηκε σε μαρτυρία ενώπιον του Κογκρέσου ότι ο οργανισμός Trump διόγκωσε την αξία των περιουσιακών του στοιχείων σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι οι εισαγγελείς ή οι ρυθμιστικές αρχές πιστεύουν ότι η Aon έχει κάνει κάτι λάθος. Οι New York Times ανέφεραν επίσης αυτή την εβδομάδα η Deutsche Bank, θα σταματήσει να συνεργάζεται με τον απερχόμενο πρόεδρο και τις εταιρείες του. Επίσης, η επαγγελματική ένωση επαγγελματιών γκολφ της Αμερικής αυτή την εβδομάδα απέσυρε το τουρνουά PGA Championship του 2022 από το Trump National Golf Club.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]