Η Anytime δίπλα στη γυναίκα: Ένα δώρο υγείας με την ασφάλιση αυτοκινήτου

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας προχωρά η Interamerican και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, παρέχει μια ψηφιακή μαστογραφία (αν πρόκειται για άνδρα, έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την παρεχόμενη διαγνωστική εξέταση όπου επιθυμεί) σε κάθε άτομο που θα ασφαλίσει το αυτοκίνητο του με το πρόγραμμα Anytime.

Συγκεκριμένα, η Anytime ως χορηγός «ανοίγει τις πόρτες» των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN γι’ αυτή την εξέταση, με μαστογράφο ψηφιακής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC (Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη) και στο νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST, στο βόρεια προάστια (Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1, Μαρούσι).

Η ιδέα υπηρετεί την πολιτική πρόληψης που ακολουθούν INTERAMERICAN και Anytime για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των κινδύνων, η οποία άλλωστε έχει ήδη αναπτυχθεί και στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Έτσι, η Anytime παρέχει αυτόματα τη δυνατότητα ψηφιακού έλεγχου του μαστού στους νέους πελάτες που θα ασφαλιστούν online κατά το εν λόγω τετραήμερο, αρκεί να εισαγάγουν κατά τη διαδικασία ασφάλισης στην ιστοσελίδα της, στο πεδίο κωδικού προσφοράς, των κωδικό WOMENSDAY.

Όπως σημειώνει η Interamerican: “Η ποιότητα ζωής για κάθε πελάτη, για κάθε γυναίκα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ασφάλιση και η αξία της ζωής, για την Anytime και την ΙΝΤERAMERICAN, αναγνωρίζεται κυρίως με τη φροντίδα της υγείας. Ειδικότερα, ο προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», στη χώρα μας εντοπίζονται ετησίως περί τα 6.000 νέα περιστατικά”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]