Οι άνθρωποι της ΑΧΑ διαμορφώνουν το μέλλον της ασφάλισης

  • Παγκόσμιος Διαγωνισμός καινοτομίας ΑΧΑ «Start-in 2016»
  • 23. 000σ υμμετοχές από 49 χώρες, 873 ιδέες,28.000 ψήφοι, 2.500 σχόλια

Για μία ακόμα χρονιά η ΑΧΑ διοργάνωσε τον Διαγωνισμό Καινοτομίας «StartIn» στον οποίο οι άνθρωποί της συμμετείχαν δυναμικά δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις για τις σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών της Εταιρείας.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με έναν τριήμερο μαραθώνιο ο οποίος ανέδειξε τις τέσσερις ομάδες-φιναλίστ που παρουσίασαν τις πιο πολλά υποσχόμενες ιδέες. Οι ομάδες είχαν στη συνέχεια τρεις ημέρες ώστε κάθε μία να εφαρμόσει την ιδέα της δημιουργώντας από ένα πρότυπο, ως πρώτο βήμα για την τελική υλοποίηση της ιδέας.

Η ΑΧΑ, παγκόσμιος ηγέτης στη χρηματοοικονομική προστασία, οδηγεί τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο με συντονισμένες προσπάθειες. Μέσα από πρωτοβουλίες και μέσα από τη συνεχή δέσμευση και εκπαίδευση των ανθρώπων της προσφέρει νέες και καινοτόμες λύσεις και προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες των πελατών της στο σύγχρονο περιβάλλον.

Από την έναρξη της πρωτοβουλίας «Start-In»μέχρι σήμερα,τέσσερις ιδέες έχουν ήδη υλοποιηθεί,
ενώ έξι ακόμα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα:
«Are You OK?»(Start-in2014)
Οι οικογένειες ηλικιωμένων ατόμων γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ότι τα οικεία τους πρόσωπα είναι ασφαλή, μέσα από απλή και «έξυπνη» παρακολούθηση των καθημερινών δραστηριοτήτων τους με χρήση αισθητήρων που έχουν ενσωματωθεί σε smartphones. Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 στην Ιαπωνία. Ο κόσμος «αγκάλιασε» την προσπάθεια αυτή και με βάση συγκεκριμένες ανάγκες σχεδιάζεται μία νέα έκδοση που θα δίνει έμφαση στην παρακολούθηση ιατρικών στοιχείων.

AXA Drones (Start-in 2015)
Ειδικά drones πετούν πάνω από περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές και συλλέγουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία αποστέλλονται άμεσα στα ασφαλιστικά γραφεία. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με διαφάνεια για το μέγεθος των ζημιών και να αποζημιωθούν, πιθανώς, ακόμα νωρίτερα. Η χρήση των drones, που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Γαλλία και στο Βέλγιο, βελτιώνει την εμπειρία των πελάτων και αυξάνει σημαντικά την εμπιστοσύνη τους προς την Εταιρεία.

«Il Mio Supereroe»:Προστασία στην ανταλλακτική οικονομία (Start-in 2015)
Η συγκεκριμένη ιδέα περιλαμβάνει την παροχή ασφαλιστικών προϊόντων σε επαγγελματίες που προσλαμβάνονται μέσα από ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την επισκευή ζημιών σε σπίτια. Η ΑΧΑ θα προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα στους επαγγελματίες αυτούς, για πιθανές αστοχίες στις εργασίες που ολοκληρώνουν.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]