Η ΑΧΑ σέβεται τη διαφορετικότητα και προωθεί τη συνεργασία Μέγας υποστηρικτής του Παγκόσμιου Συνεδρίου «Disability Matters»

H AXA, παραμένοντας πιστή στις προσπάθειές της για ίση μεταχείριση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, φιλοξένησε στα κεντρικά της γραφεία στο Παρίσι και υποστήριξε ως χορηγός το Συνέδριο «Disability Matters». Σταθερή δέσμευση της ΑΧΑ, ενός από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους εργοδότες παγκοσμίως, αποτελεί η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που σέβεται και προωθεί τη διαφορετικότητα των ανθρώπων της, δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την απασχόληση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στόχοι της Εταιρείας είναι η προσέλκυση των μεγαλύτερων ταλέντων, ανεξαρτήτως της διαφορετικότητας και των συγκεκριμένων αναγκών κάθε εργαζομένου και η δημιουργία ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού ανθρώπινου δυναμικού που θα την οδηγήσει στην επίτευξη της επιχειρηματικής αριστείας και σε συνεχείς επιτυχίες.

Το 2014 η ΑΧΑ έγινε μέλος του Global Business and Disability Network, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (International Labor Organization – ILO), ενός δικτύου που φέρνει κοντά πολυεθνικές εταιρείες, ενώσεις εργαζομένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα στον αγώνα για την προώθηση της ίσης μεταχείρισης στον εργασιακό τομέα. Επιστέγασμα των προσπαθειών της Εταιρείας αποτέλεσε η υπογραφή της «Χάρτας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας» (ΙLO Charter) τον Οκτώβριο του 2015.

Στο πλαίσιο αυτό, η AXA έχει αναπτύξει, παγκοσμίως, προγράμματα ευαισθητοποίησης, σε συνεργασία με πανεπιστήμια και αρμόδιους οργανισμούς, για την προώθηση της απασχόλησης ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει στην έναρξη της συζήτησης για την προώθηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, όπου ο καθένας αισθάνεται ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]