Η ΑΧΑ επιβραβεύει τους καλύτερους συνεργάτες της με ένα 7ημερο ταξίδι στην Ιρλανδία

Με ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιρλανδία επιβράβευσε φέτος η ΑΧΑ τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου. Το πρόγραμμα του επταήμερου ταξιδιού είχε δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη γνωριμία με την Ιρλανδική κουλτούρα και τις ομορφιές της χώρας με τη διασκέδαση.

Η πρώτη μέρα του ταξιδιού περιλάβανε περιήγηση στη Κομητεία του Corκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Δουβλίνο, η οποία ξεχωρίζει με την μοναδική της γραφικότητα και την τοποθεσία της δίπλα στη θάλασσα. Εκεί οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον Βράχο του Cashel, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας, και τον κυκλικό Καθεδρικό Ναό, – παρεκκλήσι από τον 12ο αιώνα ρομανικού ρυθμού – που βρίσκεται στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο.

Κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων ημερών οι συνεργάτες και οι άνθρωποι της Εταιρείας επισκέφτηκαν το ιστορικό αποστακτήριο Jameson – όπου παράγεται το παγκοσμίου φήμης ομώνυμο Ιρλανδέζικο ουίσκι. Εκεί είχαν την μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία απόσταξης, ενώ ακολούθως πραγματοποίησαν μία εκδρομή στο «Δαχτυλίδι του Κέρυ» στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν το Ross Castle που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Killarney.

Ακολούθησε η τριήμερη διαμονή στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Δουβλίνο, την ολοζώντανη, φιλική πρωτεύουσα της χώρας που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από λογοτεχνικό βιβλίο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών της αποστολής για θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική και τις πωλήσεις και μια σειρά από δραστηριότητες. Στο Δουβλίνο, οι συνεργάτες της ΑΧΑ επισκέφθηκαν το φημισμένο Trinity College και τον Καθεδρικό Ναό St. Patrick’s, απόλαυσαν γεύματα σε αυθεντικές Irish Pubs, έκαναν ψώνια στη Grafton Street και νυχτερινές βόλτες στην περιοχή Temple Bar. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο εργοστάσιο της Guinness, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και παραγωγή της διάσημης ιρλανδικής μπύρας.

Από τα κεντρικά της Εταιρείας συμμετείχε στο ταξίδι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Κλάδου Υγείας, Παναγιώτης Ταρσινός, η Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής, Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων, Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]