Η ΑΧΑ Ελλάδας φιλοξένησε το 1ο Corporate Meeting της Περιφέρειας ΑΧΑ Emerging Markets – EMEA LATAM

 Συμμετείχαν 29 χώρες με περισσότερα από 200 στελέχη
 Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως «κορυφαία σε όλα τα επίπεδα»

Η ΑΧΑ Ελλάδας ήταν η Εταιρεία που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το 1ο Corporate Meeting (30/8 – 1/9) της νεοσύστατης Περιφέρειας ΑΧΑ Emerging Markets – EMEA LATAM. Περισσότερα από 200 στελέχη 29 χωρών (Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική, Λατινική Αμερική) συμμετείχαν σε μία συνάντηση που χαρακτηρίστηκε «κορυφαία σε όλα τα επίπεδα».

Οι εργασίες της τριήμερης συνάντησης, στο Divani Appollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, άνοιξαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ στην Ελλάδα, Ερρίκο Μοάτσο, να αναφέρει: «Είναι τιμή και χαρά για εμάς να σας καλωσορίζουμε στη χώρα μας. Η ΑΧΑ βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007 και μέχρι σήμερα έχουμε ολοκληρώσει σημαντικά βήματα για να χτίσουμε μια ισχυρή κουλτούρα, να μετασχηματίσουμε το μοντέλο μας και να διασφαλίσουμε την ανθεκτικότητά μας, με κύριο όχημα την καινοτομία και μακροχρόνιο στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους μας στην Ελλάδα για τον επαγγελματισμό τους, τη σκληρή τους δουλειά και, κυρίως, για την υψηλή δέσμευσή τους, χάρις στην οποία κατακτήσαμε την 1η Θέση των Best Workplaces για το 2016. Κάθε μέρα γινόμαστε πιο αποδοτικοί, ερχόμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και είμαστε ήδη έτοιμοι, ώστε από “μια Εταιρεία που αποζημιώνει” να γίνουμε “μια Εταιρεία συνοδοιπόρος του πελάτη».

Στη συνέχεια, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΧΑ Emerging Markets EMEA – LATAM, Wilm Langenbach, αναφέρθηκε στους στρατηγικούς άξονες, επισημαίνοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στην Αθήνα, όπου ο Ερρίκος Μοάτσος και η ομάδα του στην Ελλάδα, μαζί με την ομάδα της Περιφέρειας, εργάστηκαν σκληρά ώστε να έχουμε μία εξαιρετική συνάντηση, την πρώτη ως Περιφέρεια AXA Emerging Markets EMEA – LATAM.

Στο πλαίσιο του Corporate Meeting αναλύουμε τη νέα φιλοδοξία και τις στρατηγικές μας προτεραιότητες ως προς το πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για το 2020 και συζητάμε τα βασικά χαρακτηριστικά της οικονομίας που πρόκειται να μας επηρεάσουν σε αυτό το ταξίδι. Ως σύνολο από αναπτυσσόμενες οικονομίες μπορούμε κερδίσουμε από σημαντικές ευκαιρίες της αγοράς, εστιάζοντας στην ισχυρή ανάπτυξη της κερδοφορίας μας και στον μετασχηματισμό μας για το μέλλον».

Στη διάρκεια του συνεδρίου και στο πλαίσιο της ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα στις χώρες της Περιφέρειας, παρουσιάστηκαν από τους συμμετέχοντες καινοτόμες ιδέες και λύσεις –κυρίως στον τομέα της ψηφιακής λειτουργίας της ασφαλιστικής δραστηριότητας- καθώς επίσης και βέλτιστες πρακτικές σχετικές με την εξυπηρέτηση του πελάτη. Σκοπός των παραπάνω είναι η διάχυση ιδεών και η ευρύτερη αξιοποίηση των καλών πρακτικών σε περισσότερες χώρες της Περιφέρειας.

Η διοργανωση περιλάμβαμε αρκετές εξωτερικές δραστηριότητες, από τις οποίες ξεχώρισε η βιωματική γνωριμία των συμμετεχόντων με το Κέντρο της Αθήνας. Η σημαντικότερη στιγμή όλης της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία των συνέδρων με «Το Εργαστήρι», τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, που η ΑΧΑ στηρίζει για περισσότερα από εννέα χρόνια. Ένας από τους γονείς των παιδιών παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις του Οργανισμού και μίλησε για την σημαντική στήριξη από πλευράς της ΑΧΑ στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν να στηρίξουν «Το Εργαστήρι» αγοράζοντας από το ειδικό Bazaar αντικείμενα που είχαν φτιάξει τα παιδιά αλλά και να προσφέρουν περαιτέρω οικονομική ενίσχυση εφόσον το επιθυμούσαν. Αποτέλεσμα αυτής της παρότρυνσης, ήταν μέσα σε δέκα λεπτά, οι άνθρωποι της ΑΧΑ από τις 29 χώρες να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό υποστηρίζοντας έτσι την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων του Εργαστηρίου.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο Wilm Langenbach επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ Ελλάδας όπου
είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με στελέχη της Εταιρείας όσο και με ταλαντούχους νεοπροσλαμβανόμενους. Στην διάρκεια των συναντήσεων, ο CEO της Περιφέρειας, αναφέρθηκε στην στρατηγική και τις προτεραιότητες του Ομίλου, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]