Οι 5 διασημότητες που έχουν ασφαλίσει μέρη του σώματός τους

Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά ασφαλιστήρια συμβόλαια διάσημων που ασφάλισαν μέρη του σώματός τους

Όλοι έχουν ένα αγαπημένο και χαρακτηριστικό μέρος στο σώμα τους που προσπαθούν να αναδείξουν. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να ασφαλίσουν αυτό το μέρος του σώματός τους με εκατομμύρια δολάρια, όπως κάνουν κάποιες διασημότητες, συνήθως για επαγγελματικούς λόγους.

  • Άνταμ Λάμπερτ

Ο Άνταμ Λάμπερτ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του American Idol το 2009 και έπειτα συνέχισε δημιουργώντας μια λαμπρή καριέρα.

Ξέρει ότι η φωνή του αξίζει εκατομμύρια και για αυτό την έχει ασφαλίσει έναντι 48 εκατ. δολαρίων δεδομένου ότι οι απολαβές που λαμβάνει εξαρτώνται άμεσα από το ταλέντο του και την φωνή. Το ποσό είναι υψηλότερο από το ασφάλιστρο του Μπρους Σπρίνγκστιν, για την φωνή του που αγγίζει τα 6 εκατ. δολάρια.

  • Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι διάσημη για τη φωνή της και επίσης για τα ψηλά πόδια της.

Η τραγουδίστρια «Bad Blood» αποφάσισε να ασφαλίσει τα πόδια της και ανέμενε ότι η εταιρεία θα της πρόσφερε 1 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με στενούς της φίλους, ήταν συγκλονισμένη να άκουσε ότι το ποσό για να ασφαλίσει τα πόδια της αγγίζει τα 40 εκατ. δολάρια.

  • Τζένιφερ Λόπεζ

Ποιο είναι το πιο διάσημο μέρος του σώματος της Τζένιφερ Λόπεζ; Δεν υπάρχει αμφιβολία για την απάντηση.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να ασφαλίσει τα οπίσθιά της και τα πόδια της για 27 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το People Magazine.

Παρόλα αυτά ορισμένες πηγές λένε ότι το ποσό φτάνει τα 300 εκατ. δολάρια.

  • Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται σήμερα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί το αντίπαλο δέος.

Έτσι έχει νόημα ότι θέλει να προστατεύσει τα πόδια του. Σύμφωνα με το περιοδικό Time, τα πόδια του είναι ασφαλισμένα για 144 εκατ. δολάρια.

  • Μαράια Κάρεϊ

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ.

Η Μαράια Κάρεϊ φημίζεται για τον πλούσιο τρόπο ζωής της και πιθανότατα έχει τα πιο «ακριβά» πόδια στον κόσμο, μιας και το 2005, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Gillette για να ασφαλίσει τα πόδια για 1 δισ. δολάρια!

Πηγή: insider.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]