Glassdrive: Αντιηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων

Προστατέψτε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας με τις αντιηλιακές μεμβράνες της Glassdrive.

Μείωση θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες, άνεση στην οδήγηση, αισθητική.

Οι σύγχρονες μεμβράνες μας, μειώνουν έως και 78% τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα εμποδίζουν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που είναι βλαβερή όχι μόνο για το δέρμα μας αλλά και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (μείωση ξεθωριάσματος των καθισμάτων, του ταμπλό της ξύλινης επένδυσης κλπ).

Εκτός από τις άμεσες συνέπειες στην υγεία μας, οι αντιηλιακές μεμβράνες μειώνουν και το κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος λόγο της έλλειψης ορατότητας που προκαλείται από την ανάκλαση των διερχόμενων αυτοκινήτων τη νύχτα και την αντηλιά του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι μπορείτε να οδηγείτε με άνεση και ασφάλεια.

Στην Glassdrive μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας. Απαλές και διακριτικές μεμβράνες για πρακτικότητα αλλά και σκούρες αποχρώσεις για απόλυτη προστασία. Ό,τι και αν επιθυμείτε θα βρούμε τον τρόπο να το υλοποιήσουμε γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα επαγγελματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 800 11 777 999 (Χωρίς Χρέωση από σταθερό) και στο 210 5593976 από κινητό για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση αντιηλιακής μεμβράνης στο δικό σας αυτοκινήτο.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]