Γ. Περιστέρης: Περήφανος για το τεχνικό αποτέλεσμα του νοσοκομειακού FlexibleHealth και την συμμετοχή του στην ομάδα της SEIB

Τα τελευταία 4 χρόνια η SEIB ταράσσει τα νερά της ιδιωτικής ασφάλισης, δημιουργώντας προϋποθέσεις για πραγματικά ευέλικτη ασφάλιση υγείας προσαρμοσμένη πλήρως στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου με 100% κάλυψη LLOYDS. Το νοσοκομειακό της πρόγραμμα FlexibleHealth σπάει τα δεσμά των συνηθισμένων προγραμμάτων υγείας προσφέροντας πάνω από 1.200.000 συνδυασμούς απαλλαγών – συμμετοχών, εδραιώνοντας την θέση του στην αγορά ως την πιο ευέλικτη ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα.

Με αφορμή τις βελτιώσεις του προγράμματος για 4η συνεχή χρονιά και την ένταξη νέων πρωτοποριακών συμπληρωματικών καλύψεων ο κ. Ιωάννης Περιστέρης Αναλογιστικός Σύμβουλος του FlexibleHealth και Σύμβουλος Διοίκησης δήλωσε: «Είμαι περήφανος για την πορεία του προγράμματος και ιδιαιτέρως ικανοποιημένος με το τεχνικό αποτέλεσμα του. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου και προσωπικό μου στοίχημα, το προϊόν αυτό να απαντήσει τις τεχνικές προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας με ριζοσπαστικό τρόπο αλλά και σε συνεργασία με την επόμενη γενιά με όραμα για την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά του αύριο».

Τις δηλώσεις του κ. Περιστέρη σχολίασε και ο κ. Α. Παπαπαύλου, σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth, 2η γενιά Ασφαλιστής και συνιδρυτής της SEIB. «Πριν από περίπου 6 χρόνια, προσεγγίσαμε τον κ. Περιστέρη, πιστεύοντας ότι η πολυετή εμπειρία του ως στέλεχος και αναλογιστής στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες θα μας βοηθούσε να στηρίξουμε έμπρακτα το όραμα της SEIB για προσιτή πλήρη ιδιωτική ασφάλιση υγείας σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που μας εξέπληξε ήταν η δίψα του για νέες λύσεις και η όρεξή του να συνεργάζεται με την «νέα γενιά» της SEIB, αποδεικνύοντας μας κάθε μέρα ότι τα νιάτα είναι θέμα φιλοσοφίας και όχι ηλικίας. Με την καθοδήγησή του δώσαμε έμφαση στα τεχνοκρατικά κριτήρια και δημιουργήσαμε ένα «φρέσκο» προϊόν με καθαρές γραμμές, χωρίς ψιλά γράμματα, που να ανταποκρίνεται σαν ζωντανός οργανισμός στις καθημερινές δυσκολίες της ελληνικής οικονομίας και να βελτιώνεται κάθε 3-6 μήνες, ώστε να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις καθημερινές δυσκολίες ασφαλιστών & ασφαλισμένων και να προσφέρει την σταθερότητα και σιγουριά των Lloyds του Λονδίνου. Πλέον μας δένει μια βαθιά φιλία και αλληλοεκτίμηση.»

Παρακολουθήστε το προϊόν και τις ευέλικτες επιλογές του στο Facebook: bit.ly/2gXDYfC

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]