Γ. Κούμπας: Μία φωτεινή μοναδική προσωπικότητα

Η είδηση του θανάτου του εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού μου φίλου Γιώργου Κούμπα, μου δόθηκε από την γραμματέα του τηλεφωνικώς τρεις ημέρες μετά, ζητώντας μου να της γνωρίσω την ακριβή μου διεύθυνση στη Σύρο.

Αυτό προκειμένου να μου αποστείλει την αυτοβιογραφία του Γιώργου, με τίτλο «ALL RISKS», την οποία είχε προλάβει να ολοκληρώσει προτού φύγει από την ζωή. Το ξαφνικό αυτό γεγονός μου προκάλεσε βαθιά θλίψη, διότι δεν γνώριζα καθόλου πως τον ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό η κακιά αυτή «ασθένεια», αλλά ακόμη περισσότερο συνειδητοποίησα για πρώτη φορά το δυσαναπλήρωτο της απουσίας του από τα κοινά μας, στα οποία ο Γιώργος πολύ συχνά πρωτοστατούσε.

Ο ίδιος δεν υπήρξε μόνο ένας πολύτιμος συνεργάτης και φίλος των εκάστοτε Προέδρων του ΣΕΜΑ. Υπήρξε και ένας εξαίρετος αρωγός στην προσπάθεια μας, που αφορά στον θεσμό του «Επαγγελματία Μεσίτη Ασφαλίσεων» και των ευεργετικών προσφορών του επαγγέλματος στην κοινωνία, την οικονομία και την εν γένει Ασφαλιστική Αγορά του τόπου.

Ο Γιώργος Κούμπας, ο σπουδαίος αυτός επαγγελματίας, Μεσίτης Ασφαλίσεων υπήρξε, ως γνωστόν, όχι μόνο ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Συνδέσμου μας, αλλά και ένας καταξιωμένος συνάδελφος. Αυτό αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα από το γεγονός, πως συνεισέφερε πάρα πολλά σε όλους μας ανελλιπώς, από τα πρώτα κιόλας έτη ιδρύσεως του ΣΕΜΑ, μέχρι και τα τελευταία έτη της ζωής του.

Προσωπικά δεν μπορώ να λησμονήσω, πως πριν από αρκετά χρόνια και ενώ είχα αποφασίσει να εγκαταλείψω την ενεργό επαγγελματική μου δράση, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΑ με τίμησε με τον τίτλο του πρώτου Επιτίμου Προέδρου, έπειτα από πρόταση του Γιώργου Κούμπα.

Τολμώ να πω, ό τι ο Γιώργος  εν είναι δυστυχώς ο μόνος καλός συνάδελφος που έχουμε χάσει, όμως υπήρξε μία φωτεινή και μοναδική προσωπικότητα στον κλάδο μας, που θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα για αυτόν. Θεωρώ όμως, ότι στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον περιττό. Το μόνο σίγουρο είναι, πως είμαι και εγώ ανάμεσα σε όσους από εμάς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Πηγή: Broker’s Time

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]