Γ. Χατζηθεοδοσίου: Είμαι υπερήφανος για το έργο του ΕΕΑ

Μήνυμα του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών:

Θέλω να τονίσω δημόσια πόσο υπερήφανος είμαι για τη δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ενός φορέα που κάθε μέρα που περνά δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ασκεί με υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του και αποτελεί στήριγμα για τον επαγγελματία και τον μικρομεσαίο, κάτι που πλέον παραδέχονται όλοι. Δεν είμαστε απλώς το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας αλλά και το πλέον παρεμβατικό και αποτελεσματικό.

Και γι΄αυτό θέλω να εξάρω την προσφορά των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης και όλων των εργαζομένων του Επιμελητηρίου μας.

Ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του Επιμελητηρίου μας, δόθηκε πριν από λίγες μέρες. Από την Παρασκευή το μεσημέρι έως και την Κυριακή το απόγευμα, το ΕΕΑ κατάφερε και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία συνολικά έξι (!!!!) μεγάλες εκδηλώσεις που είχαν σχέση με διάφορα θέματα της οικονομίας μας.

Η πρώτη ήταν την Παρασκευή, όπου περίπου 1000 ασφαλιστές γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου για να ενημερωθούν για το εξαιρετικά σοβαρό θέμα του IDD ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες άλλοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα ενημερώνονταν μέσω του live streaming.

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα για την εκδήλωση του Σαββάτου με θέμα τη γυναίκα και το επιχειρείν, μία εκδήλωση που έφερε την σφραγίδα της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Υπέροχη εκδήλωση, εξαιρετικό πάνελ, αθρόα προσέλευση. Τόσο που αρκετοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν όρθιοι. Είναι σίγουρο ότι στο μέλλον για ανάλογη εκδήλωση θα επιλέξουμε μεγαλύτερο χώρο.

Μας προβλημάτισε πολύ η Κυριακή εξαιτίας των δυσκολιών στις μετακινήσεις λόγω του συλλαλητηρίου, όπου είχαμε ξεχωριστές εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών και για την πορεία του Προγράμματος Έγκαιρης Προειδοποίησης, για τα ακίνητα, τους βρεφικούς σταθμούς. Διαψευστήκαμε ευχάριστα. Πάρα πολλοί άνθρωποι τίμησαν τις εκδηλώσεις μας και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για αυτό.

Ενδιάμεσα, το βράδυ του Σαββάτου συγκεκριμένα, πραγματοποιήσαμε σε νυχτερινό κέντρο την κοπή της πίτας του ΕΕΑ, παρουσία όλου του προσωπικού του Επιμελητηρίου αλλά και δεκάδων εκπροσώπων της πολιτικής. Υπουργοί και βουλευτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μία εορταστική βραδιά που αναδείχθηκε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Επιμελητηρίου.

Μέσα σε τρεις μέρες λοιπόν φάνηκε περίτρανα η προσφορά του ΕΕΑ, η δυναμική που έχει και κυρίως η δυνατότητα του να προσφέρει όλο και περισσότερες υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και η πολύτιμη συνδρομή του στην προσπάθεια όλης της επιχειρηματικής κοινότητας για ανάκαμψη και πρόοδο των επιχειρήσεων μας, στοιχεία που το καθιστούν απαραίτητο σύμβουλο όλων των μικρομεσαίων.

Η αποδοχή που έχουμε από τον κόσμο, μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη διάθεση στην «πρώτη γραμμή», αλλά και ταυτόχρονα με επιπλέον ευθύνες.

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι μας στο ΕΕΑ, δηλαδή η Διοικητική Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο κάθε μέλος μας, στον επαγγελματία και τη μικρομεσαία επιχείρηση με μοναδικό στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, τη διευκόλυνση τους σε όποιον τομέα μπορούμε και κυρίως στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Να είστε όλοι καλά!

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]