Φροντίδα Ατυχήματος INTERLIFE – Βοηθός σε κάθε άτυχη οδική στιγμή

Η αρχή της INTERLIFE Ασφαλιστικής ήταν και είναι “Πάνω απ΄όλα ο άνθρωπος”. Και αυτός είναι ο λόγος που ο ασφαλιζόμενος αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια με τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της INTERLIFE.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική προσφέρει τις κατάλληλες καλύψεις για το αυτοκίνητό, μέσα από 8 ολοκληρωμένα προγράμματα που προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες ασφάλισης του καθενός

Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργούνται για να προστατέψουν τον ασφαλιζόμενο σε κάθε ατυχία της ζωής του. Δυστυχώς αυτοκινητιστικά ατυχήματα λαμβάνουν χώρα καθημερινά και η INTERLIFE Ασφαλιστική ενημερώνει κάθε οδηγό για το πως πρέπει να αντιδράσει σε ένα οδικό τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός λοιπόν, θα πρέπει:

  1. Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  2. Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  3. Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  1. Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  2. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  3. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Με το πρόγραμμα Φροντίδα Ατυχήματος INTERLIFE και ένα απλό τηλεφώνημα στο 210-9460249 ένας ειδικός συνεργάτης θα σπεύσει στο σημείο του ατυχήματος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως:

  •  Να καλέσει την Τροχαία,
  •  Να καταγράψει τα στοιχεία των εμπλεκομένων οδηγών, τυχόν μαρτύρων, τις συνθήκες του ατυχήματος και τη σήμανση των οδών,
  •  Να φωτογραφήσει τις ζημίες των εμπλεκομένων οχημάτων και να κάνει την ακριβή περιγραφή τους,
  •  Να βοηθήσει στη συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος ή το έντυπο του φιλικού διακανονισμού,
  •  Να αναλάβει να στείλει όλα τα συγκεντρωμένα στοιχεία όπως τη δήλωση ατυχήματος, το έντυπο του Φιλικού Διακανονισμού, τις φωτογραφίες κ.τ.λ. στην ασφαλιστική σας Εταιρεία.

Επίσης, η Φροντίδα Ατυχήματος INTERLIFE προσφέρει επιπλέον και τις παρακάτω παροχές:

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία του ασφαλιζομένου με τους συγγενείς του για θέματα επείγουσας ανάγκης η Εταιρεία αναλαμβάνει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο να μεταβιβάζει τα μηνύματα σας προς τον προορισμό τους,

Σε περίπτωση που δεν καλέσετε την φροντίδα ατυχήματος από τον τόπο ατυχήματος η Εταιρεία αναλαμβάνει τη φωτογράφηση, την συμπλήρωση και την παραλαβή της δήλωσης ατυχήματος στο χώρο όπου βρίσκεται το όχημα (συνεργείο ή κατοικία) κατόπιν συνεννόησης με το ασφαλιζόμενο,

Η Εταιρεία παρέχει στον ασφαλιζόμενο μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο συμβουλές:

  • Γενικής Ιατρικής Φύσης, θέτοντας τον ασφαλιζόμενο σε τηλεφωνική επαφή με ένα γιατρό και αν παραστεί ανάγκη να καλέσει ασθενοφόρο.
  • Γενικές Συμβουλές Νομικής Φύσης, θέτοντας τον ασφαλιζόμενο σε επαφή με δικηγόρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Interlife Ασφαλιστικής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα interlife.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]