Νέα μέλη στο partnership της KPMG

Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει και ενδυναμώνει το partnership στις Συμβουλευτικές της υπηρεσίες εντάσσοντας δύο νέους συνεταίρους (partners) στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα παρακάτω στελέχη:

Δημήτρης Παπακανέλλου, ο οποίος διαθέτει πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην Συμβουλευτική Επιχειρήσεων στους κλάδους Εμπορίου, Βιομηχανίας και Υπηρεσιών. Ο Δημήτρης ειδικεύεται σε μεγάλα έργα στρατηγικής επιχειρήσεων, έργα αναδιοργάνωσης και μετασχηματισμού, βελτιστοποίησης επιχειρηματικής λειτουργίας καθώς και ιδιωτικοποιήσεων και αξιολόγησης επενδύσεων. Στην KPMG είναι ο επικεφαλής της ομάδας Strategy & Operations στο Management Consulting.

 

 

 

 

Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο οποίος εργάζεται στην KPMG 12 χρόνια στο Deal Advisory κατά τη διάρκεια των οποίων έχει αναλάβει σημαντικά έργα στον τομέα των χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και ειδικότερα, στον χώρο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης συναλλαγών εξαγορών και συγχωνεύσεων/ πωλήσεων / ιδιωτικοποιήσεων σε εισηγμένες και ιδιωτικές εταιρείες, θεσμικούς επενδυτές και private equity funds στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να καλωσορίζουμε νέα στελέχη στην οικογένεια της KPMG και σίγουρα υπερήφανοι να βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν υψηλότερες θέσεις ευθύνης. Είμαι πεπεισμένος ότι  με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους θα δώσουν την προσωπική τους σφραγίδα στις συμβουλευτικές υπηρεσίες της εταιρείας μας προς όφελος των εργαζομένων μας και των πελατών μας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο τους έργο.»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]