Νέα Συνεργασία! Insurancemarket.gr & Cityzen Parking & Services

H Cityzen Parking & Services, Η 1# εταιρεία διαχείρισης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα με 33 χώρους στάθμευσης και 15.720 θέσεις στάθμευσης και το Insurancemarket.gr ο νούμερο 1# τρόπος ασφάλισης στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να παρέχουν στους πελάτες τους άριστη εξυπηρέτηση αλλά και υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, υπηρεσίες και προϊόντα. Η νέα συνεργασία προσφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο εταιρείες, οι οποίες έχουν ως κοινή αποστολή την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Από σήμερα στην Ιστοσελίδα της Cityzen.com.gr, όλοι οι πελάτες της εταιρείας μέσα από την τεχνολογία της πλατφόρμας του Insurancemarket  θα μπορούν να συγκρίνουν περισσότερες  από 20 ασφαλιστικές μέσα σε 1 λεπτό.

Η νέα υπηρεσία ασφάλισης αυτοκινήτου σε συνεργασία με τo Insurancemarket.gr, εξασφαλίζει στους πελάτες της Cityzen Parking & Services έκπτωση έως και 40%! Οι πελάτες μας Cityzen Parking & Services μπορούν πλέον να συγκρίνουν και να επιλέξουν την ασφάλιση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους και στο πορτοφόλι τους, εύκολα και γρήγορα μπαίνοντας απλά στη σελίδα Cityzen Insurance (powered by Insurancemarket.gr). Με ένα click εξοφλούν και λαμβάνουν το συμβόλαιο στο email τους, απολαμβάνοντας έτσι ταυτόχρονα τη τέλεια αγοραστική εμπειρία με ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου. Στόχος της Cityzen Parking & Services είναι να προσφέρει στο εκτεταμένο πελατολόγιό της όχι απλώς τις καλύτερες υπηρεσίες στάθμευσης στην Ελλάδα, αλλά μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

Για τη Cityzen, προτεραιότητα είναι ο πελάτης. Εσύ!

«Πρώτα εσύ!», δύο λέξεις που, υπογράφοντας το όνομά μας και την εταιρική μας επικοινωνία, αποτυπώνουν ακριβώς και δηλώνουν ρητά αυτή μας την επιλογή.

«Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, τις προσδοκίες, αλλά και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών μας, η ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί για εμάς βασική προϋπόθεση και αφορά σε όλες τις ενέργειες που γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρεχόμενη υπηρεσία και μάλιστα σε ένα εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών, πέρα από τη στάθμευση.» δήλωσε ο κ. Νίκος Καρακώστας, Εμπορικός Διευθυντής  της Cityzen Parking & Services.

«Στόχος μας είναι όλες οι Ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται σε υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία αφορούν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή να εκμεταλλευτούν την σχέση τους με τον πελάτη, παρέχοντας τους υπηρεσίες όπως η σύγκριση ασφαλιστικών προϊόντων με σκοπό την μείωση των εξόδων τους. Μας τιμά ιδιαίτερα που η μεγαλύτερη αλυσίδα χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα επέλεξε τη δική μας πλατφόρμα για την διευκόλυνση των πελατών της ώστε να βρουν το προϊόν που τους συμφέρει οικονομικά και ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους», δήλωσε κ. Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του Ιnsurancemarket.gr.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο εταιρειών είναι η προσήλωση στον πελάτη και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απλά, εύκολα και οικονομικά.  Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από την ταχύτητα των διαδικασιών τους και την υψηλή ικανοποίηση των πελατών τους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]