Η ICAP People Solutions επεκτείνεται στην Κύπρο

Η ICAP People Solutions A.E., ενισχύει την δραστηριοποίησή της στην Κύπρο, με άξονα τις υπηρεσίες Executive Search and Selection”και Recruitment Solutions”, οι οποίες πρωτοστατούν στην ελληνική αγορά, με ιστορία 45 και πλέον ετών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύοντας το Ανθρώπινο Δυναμικό της, προχώρησε σε πρόσληψη της κας Χριστιάννας Κυριάκου, η οποία έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην Πρόσληψη, την Απόκτηση Ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Με αποδεδειγμένο ιστορικό στην ανάπτυξη και υλοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών πρόσληψης, η Χριστιάννα έχει επίσης ολοκληρώσει σύνθετα διασυνοριακά Έργα, σε όλη την Ευρώπη, με πολυάριθμους πελάτες υψηλού προφίλ. Πριν από την ένταξή της στην ICAP, η Χριστιάνα εξυπηρέτησε το ρόλο της Cyprus Country Manager σε μια διεθνή εταιρεία Executive Search, όπου ηγήθηκε και ανέπτυξε τις υπηρεσίες της στην Κύπρο. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό από το Πανεπιστήμιο Brunel του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι παντρεμένη με 2 παιδιά.

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, ICAP People Solutions σχολίασε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της ICAP People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορά με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας Συνεργάτες. Στη λογική αυτή, η εμπειρία της Χριστιάννας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιό μας της ESS & Recruiting Solutions και θα είναι τοποθετημένη με ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να απευθύνεται και να εξυπηρετεί ποικίλους σημαντικούς Επιχειρηματικούς Τομείς της Κυπριακής Οικονομίας».”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]