Ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Γραφείο της Deloitte στο Ηράκλειο, Κρήτης

Μια σημαντική επένδυση που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη και δίνει σημαντικές ευκαιρίες στους νέους του νησιού

Η Deloitte Ελλάδος με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της λειτουργίας του νέου γραφείου της στην Κρήτη, στην περιοχή του Ηρακλείου, διευρύνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η Deloitte Ελλάδος στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης και στοχεύει να επενδύσει σε ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων του νησιού.

Το νέο γραφείο της εταιρείας στο Ηράκλειο θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες σύμβουλοι της Deloitte θα προσφέρουν λογιστικές, φορολογικές, νομικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η Deloitte θα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη Κρήτη, οι οποίες βρίσκονται σε πορεία ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια. Επίσης, επιθυμεί να επενδύσει στους νέους της Κρήτης και να τους δώσει ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και σταδιοδρομίας στην μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως.

O CEO της Deloitte κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία μας στην Κρήτη. Η Κρήτη αποτελεί κόμβο επιχειρηματικότητας και τεχνογνωσίας, καθώς και πηγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων του νησιού, αλλά και η επένδυση στους ανθρώπους του».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Deloitte Ελλάδος και τις υπηρεσίες της: https://www2.deloitte.com/gr/en.html

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]