EXTRA ASSISTANCE- Η (ο)δική σας βοήθεια!

Η νεότερη Ελληνική εταιρία Οδικής Βοήθειας, με παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα (Νότια, Ηπειρωτική, Βόρεια και Νησιωτική) βρίσκεται πλέον κοντά σας για να μπορέσει άμεσα και ολοκληρωμένα, να σας παρέχει στην δύσκολη στιγμή που το όχημα σας θα ακινητοποιηθεί την πιο ολοκληρωμένη Βοήθεια, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

Η EXTRA ASSISTANCE ιδρύθηκε το έτος 2015, με σκοπό την Πανελλήνια κάλυψη Οδικής Βοήθειας. Ο ιδιόκτητος στόλος οχημάτων της, καθώς και το δίκτυο συνεργατών της, έχουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση κάθε συνδρομητή στον τόπο του συμβάντος, παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο το κάθε περιστατικό και βασικός σκοπός της οποιαδήποτε ενέργειάς της είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή.  Για να επιτευχθεί αυτό, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα καθώς και συνεργάτες εξυπηρέτησης. Διαθέτοντας το πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό οδικής εξυπηρέτησης, η φιλοδοξία της είναι στο άμεσο μέλλον ο συνδρομητής να εμπιστεύεται την EXTRA ASSISTANCE και για επιπλέον παροχές γύρω από το όχημά του, καθώς και για την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών του.

extra assistance 2

Έτσι, λοιπόν, διαθέτοντας την τεχνογνωσία για την ευρύτερη παροχή υπηρεσιών στο σημείο της βλάβης ή ατυχήματος του εκάστοτε οχήματος παρέχει τη δυνατότητα στον οδηγό του για την αμεσότερη διαδικασία της ζημιάς.

  • Καταγραφή συνθηκών ατυχήματος.
  • Φωτογράφιση του τόπου ατυχήματος
  • Άμεση αναγγελία ζημιάς
  • Τοπική μεταφορά οχήματος σε χώρο φύλαξης
  • Μεταφορά οχήματος σε συνεργείο επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της EXTRA ASSISTANCE επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: extra-assistance.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]