Εxin Group: Στις 28 Μαρτίου 2018 η καταληκτική ημερομηνία για την Εθνική Ασφαλιστική

Με ανακοίνωσή της, την περασμένη Παρασκευή, η Exin Group επανήλθε στο θέμα των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να ζητά παράταση για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην ανακοίνωσή της, που παρατίθεται παρακάτω, τονίζει ότι ,τα νομικά έγγραφα αναφέρουν ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής την 28 Μαρτίου 2018.

“Ο όμιλος EXIN θα ήθελε να διευκρινίσει ότι δεν ζητήθηκε παράταση της διαδικασίας υποβολής. Σύμφωνα με τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα, υποβάλαμε στις 31 Ιανουαρίου επιπλέον στοιχεία που ζητήσαμε στον φάκελό μας που υποβλήθηκε στις 10 Ιανουαρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέχει:

  • προτεινόμενη οργανωτική και επενδυτική διάρθρωση
  • χρονοδιάγραμμα υλοποίησης
  • αποδεικτικά στοιχεία κεφαλαίου

Ζητάμε από όλους τους ενδιαφερόμενους να αναφερθούν στα επίσημα νομικά έγγραφα που διέπουν τη διαδικασία και τα οποία ορίζουν ότι η τελική ημερομηνία λήξης είναι η 28η Μαρτίου 2018. Οποιεσδήποτε άλλες προβαλλόμενες προθεσμίες αναφέρονται λανθασμένα.

Το EXIN παραμένει συμβατό με τη διαδικασία, τηρώντας όλες τις ρήτρες εμπιστευτικότητας που έχουν αναληφθεί και δεσμεύεται να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.”

Πηγή: asfalisinet.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]