Εξαιρετική τοποθέτηση του κ. Μίχαλου στην 2η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τον χαιρετισμό του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, κατά τη διάρκεια της 2ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια, που διοργάνωσαν τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Πειραιά.

Ακούσαμε ένα λόγο ουσιαστικό και μεστό με σαφήνεια και σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Μια προσωπικότητα σαν αυτή του κ. Μίχαλου με τον σεβασμό που αποπνέει αλλά και με την αναγνώριση που χαίρει στα τεκταινόμενα του εγχώριου οικονομικού βίου, αναμφισβήτητα προσθέτει κύρος και βαρύτητα στην ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου κατά την έναρξη της διαδικτυακής συνδιάσκεψης.

Λίγα λόγια για τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960, και σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Essex της Μ. Βρετανίας, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science σε θέματα οικονομικών εφαρμογών.
Από το Μάρτιο του 2012, είναι Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, και από το 2006, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (θέση στην οποία επανεξελέγη το Δεκέμβριο του 2011).
Από το 1988 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής – εξαγωγικής εταιρείας SWAN Α.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.
Από το 1993 ως το 2005 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, στο οποίο, την περίοδο 1998 – 2002, κατείχε τη θέση του Οικονομικού Επόπτη.
Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 Αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]