Εξαιρετικά ενδιαφέρον το χθεσινό workshop της Insurance Innovation

Περισσότερες από 3 ώρες διήρκησε το χθεσινό εξαιρετικά ενδιαφέρον workshop με αντικείμενο τις φορολογικές αλλαγές που αφορούν και επηρεάζουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Ο Οικονομικός σύμβουλος Τηλέμαχος Μαλγαρινός συζήτησε με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες διαμεσολαβητές όλα τα θέματα που τους απασχολούν και όλοι μαζί προσπάθησαν να δώσουν εναλλακτικές λύσεις.

12

Με τα ερωτήματα να «πέφτουν βροχή» το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις νέες κλίμακες φορολογίας εισοδήματος, στις δαπάνες που μπορεί να δικαιολογήσει μία ασφαλιστική επιχείρηση αλλά κυρίως στο κατά πόσον επηρεάζει τους διαμεσολαβητές η ασφαλιστική μεταρρύθμιση (νέες κλίμακες εισφορών κλπ).

Οι συμμετέχοντες έθεσαν επίσης ερωτήματα σχετικά με το ποια μορφή επιχείρησης συμφέρει να διατηρούν και για ποιους λόγους.

Το φορολογικό workshop διεξήχθη στην εκπαιδευτική αίθουσα της Insurance Innovation στην Θεσσαλονίκη. Ήδη έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα νέο group 12 ατόμων που θα λάβει χώρα εντός του Νοεμβρίου. Για συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο sales@insuranceinnovation.gr ή μέσω τηλεφώνου στα 2312 201003 και 2315 311282

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]