Εξαγορά δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης μεγάλου Ομίλου από την AFFIDEA.

Η AFFIDEA ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες προχωράει στην εξαγορά μεγάλου δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης μεγάλου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα εντός της ημέρας.

Ποια είναι η AFFIDEA:

Affidea Ευρωιατρική είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA (www.affidea.com), η οποία απασχολεί περίπου 5000 επαγγελματίες υγείας.

Η Affidea είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων πανευρωπαϊκά με τομείς δραστηριότητας τις απεικονιστικές εξετάσεις, τις εξετάσεις βιοπαθολογίας και υπηρεσίες ακτινοθεραπείας. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Η Affidea Ευρωιατρική ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το 2005 με στόχο την είσοδό της στην ιδιωτική αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας.

Σήμερα λειτουργεί ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων τα οποία είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Η Affidea Ευρωιατρική εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής Affidea, ανταποκρίνεται επιτυχώς στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων στα εργαστήριά της. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στην προμήθεια, συντήρηση και αναβάθμιση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, η Affidea εξασφαλίζει και εγγυάται υπεύθυνα και με αξιοπιστία, ότι το προσωπικό και η τεχνολογία της θα παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου τους, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]