Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΑΧΑ: Ενημέρωση σε βάθος για την υγιεινή διατροφή

 Οι άνθρωποι της Εταιρείας παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο και είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας και με στόχο την ενημέρωση σε θέματα πρόληψης της υγείας, οι άνθρωποι της AXA παρακολούθησαν την Τετάρτη 25 Μαΐου σεμινάριο από τον καταξιωμένο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου με δύο θεματικούς άξονες: «Σύγχρονες Διατροφικές Παγίδες-Μύθοι και Αλήθειες Διατροφής, τι πρέπει να προσέχει ο σύγχρονος καταναλωτής» και «Διατροφικές Ανάγκες Εργαζομένων».

Στη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι της ΑΧΑ είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να υποβληθούν σε λιπομέτρηση και να λάβουν εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές από τον Δρ. Παπαλαζάρου, ενώ κατά την πρωινή τους είσοδο στην Εταιρεία λάμβαναν από ένα δωρεάν υγιεινό ρόφημα για να ξεκινήσουν τη μέρα τους.

Από τις 23/05 έως τις 28/05 η ΑΧΑ διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Στόχος φέτος είναι η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης της υγείας και των περιβαλλοντικών κινδύνων μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δράσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Αποστολή των ανθρώπων της ΑΧΑ είναι να βοηθούν τους ασφαλισμένους της Εταιρείας να ζουν με λιγότερες έγνοιες. Ένας από τους άξονες για την επιτυχία αυτής της αποστολής είναι η ενημέρωση των εργαζομένων σε σημαντικά κοινωνικά θέματα. Σε αυτό το πλαίσιο η ΑΧΑ έχει καθιερώσει από το 2011 την Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευαισθητοποίησή τους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]