Εθνική Ασφαλιστική: Σε διαγωνισμό 220.000 συμβόλαια πρωτοβάθμιας περίθαλψης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η εταιρία προχώρησε σε διαγωνισμό για περίπου 110.000 ατομικά συμβόλαια και άλλα τόσα ομαδικά-εταιρικά. Τα ατομικά συμβόλαια ανέλαβαν οι όμιλοι Υγεία, Ιατρικού Κέντρου και της ολλανδικής ΑΦΙΔΕΑ, ενώ τα ομαδικά η Βιοϊατρική με το Metropolitan.

Σε στρατηγικές συνεργασίες για την ακόμη καλύτερη κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της, όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, αποφάσισε να προχωρήσει λίγο πριν από την εκπνοή του 2016 η Εθνική Ασφαλιστική, όπως μεταδίδει το iatronet.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η εταιρία προχώρησε σε διαγωνισμό για περίπου 110.000 ατομικά συμβόλαια και άλλα τόσα σε αριθμό, σε ομαδικά-εταιρικά. Σημειώνεται ότι το σύνολο των συμβολαίων αυτών διαχειριζόταν στο παρελθόν και για αρκετά χρόνια μία μόνο αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων!

Την είδηση του «σπασίματος» των ασφαλιστηρίων, επιβεβαίωσε στο iatronet.gr παράγοντας που συμμετείχε στον διαγωνισμό. Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη πηγή, το πακέτο των ατομικών συμβολαίων περνά στη διαχείριση των ομίλων Υγεία, Ιατρικού Κέντρου και της ολλανδικής πολυεθνικής ΑΦΙΔΕΑ. Η τελευταία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά αρκετά χρόνια και όπως μάθαμε έχει εξαγοράσει και 30 διαγνωστικά κέντρα.

Όσον αφορά το πακέτο των ομαδικών συμβολαίων πέρασε στη διαχείριση της Βιοϊατρικής, η οποία «κατέβηκε» στον διαγωνισμό με το Metropolitan.

Οι νέες συνεργασίες της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεκίνησαν και τυπικά στις 2/1/2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καινούργιοι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής -που παρεμπιπτόντως έχει πάνω από 1 εκατ. ασφαλισμένους- βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλα διαγνωστικά κέντρα, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται ότι η επιχειρηματική ομάδα που θα διαχειριστεί τα ατομικά συμβόλαια, ήδη εκτός από τις δικές της υποδομές έχει συγκεντρώσει 530 διαγνωστικά κέντρα σε όλη την επικράτεια.

Όπως ανέφερε η πηγή, μόνο για τα ατομικά συμβόλαια για πρωτοβάθμια φροντίδα, η Εθνική Ασφαλιστική πληρώνει κάθε χρόνο περί τα 3 εκατ. ευρώ.

Ποια είναι η Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 120 ετών. Ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 (ΦΕΚ Αρ.177/22.06.1891) με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των: Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως.

Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE).

Σήμερα, με 13 Διοικητικά Υποκαταστήματα, 2.157 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 158 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.455 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Πηγή: euro2day.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]