Εθνική Ασφαλιστική – ΜΗΤΕΡΑ: Ενίσχυση παροχών για την υποστήριξη της μητρότητας

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε συνεργασία με το ΜΗΤΕΡΑ, στηρίζουν έμπρακτα την οικογένεια, παρέχοντας τη δυνατότητα στους μέλλοντες/υποψήφιους γονείς που είναι ασφαλισμένοι με ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής & υγείας (ατομικό ή και ομαδικό) στην Εθνική Ασφαλιστική, να απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και ειδικές τιμές σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του ίδιου του τοκετού.

Σύμφωνα με εγκύκλιο της εταιρίας, παρέχεται η δυνατότητα τόσο στις μέλλουσες μητέρες που είναι ασφαλισμένες με ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής & υγείας αλλά και στις συζύγους των ασφαλισμένων στην Εθνική Ασφαλιστική, να επωφεληθούν από ολοκληρωμένα πακέτα προγεννητικού ελέγχου και τοκετού, τα οποία προσφέρονται σε ειδική προνομιακή τιμή. Τα πακέτα περιλαμβάνουν, τον προγεννητικό έλεγχο καθώς και τον τοκετό με 3 ημέρες νοσηλείας στο ΜΗΤΕΡΑ, ανάλογα με την επιλογή του δωματίου.

Αναλυτικότερα, στα εξειδικευμένα τμήματα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, μπορούν να πραγματοποιηθούν οι απλοί μηνιαίοι εργαστηριακοί έλεγχοι, οι εξειδικευμένες απεικονιστικές εξετάσεις που απαιτούνται αλλά και ενδομήτριες επεμβάσεις, όπως αμνιοπαρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστη, εάν αυτές απαιτηθούν.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης φροντίδας, προσφέρονται επιπλέον, εντελώς δωρεάν οι ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία», δωρεάν στη μητέρα για το πρώτο έτος. Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις και χρήση τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο.
  • Δωρεάν επίσκεψη από Διαιτολόγο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας που προβλέπει:

– Λήψη διαιτολογικού ιστορικού.
– Συμβουλές σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους μετά την εγκυμοσύνη.
– Αξιολόγηση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση).

  • Δωρεάν υπηρεσία ομορφιάς προσώπου ή σώματος στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης DoCare του ΜΗΤΕΡΑ.
  • Δωρεάν πρόγραμμα υγείας για το νεογνό από την Εθνική Ασφαλιστική για τους πρώτους 6 μήνες.

Οι προαναφερόμενες παροχές και υπηρεσίες υγείας, δεν αποτελούν καλύψεις των προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής και Υγείας. Προσφέρονται από τον Όμιλο HHG στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής με Ασφάλιση Ζωής και Υγείας και δύναται να αλλάξουν οποτεδήποτε.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]