Εθελουσία στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

 Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής εκκινεί από σήμερα το πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης του προσωπικού,προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους εργαζόμενους να συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του προσωπικού της εταιρείας, κάτι που προφανώς θα διευκολύνει και το γενικότερο πρότζεκτ εισόδου στρατηγικού επενδυτή. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και μπορεί να συμπεριληφθεί οποιοσδήποτε συγκεντρώνει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που περιλαμβάνει. Θα λήξει στις 8 Μαρτίου οπότε και βάσει του ενδιαφέροντος θα ληφθούν και ανάλογες αποφάσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει επιπρόσθετα – σε συνεργασία με την Εταιρία – στους εργαζόμενους τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά δεδομένα από την κα Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, καθηγήτρια Νομικής σχολής του ΕΚΠΑ.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με την κα. Παπαρρηγοπούλου παρακαλούνται όπως αποστείλουν στο email της Γραμματείας (gramateia@syllogos.grαναλυτικά το αίτημά τους, έχοντας οπωσδήποτε συμπληρώσει τα ακόλουθα στοιχεία:

Ημερομηνία Γέννησης:

Ημερομηνία πρόσληψης στην Εταιρία:

Χρόνια προϋπηρεσίας, εφόσον υπάρχουν: (με αναλυτική καταγραφή ημερομηνιών)

Ημερομηνία γέννησης ανήλικων τέκνων, εφόσον υπάρχουν:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να συστήσει σε όλες και όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να εξετάσουν με προσοχή όλες τις παραμέτρους και τις προεκτάσεις μιας τέτοιας απόφασης, που είναι απόφαση ζωής.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]