Εταιρικές δράσεις για τη στήριξη των πληγέντων της Ανατολικής Αττικής

Στο πλαίσιο των πρόσφατων κρίσιμων στιγμών που βιώνει η χώρα, με την πύρινη καταστροφή σε περιοχές της Αττικής, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα αναλαμβάνουν δράση για την ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων.

Ανάμεσα στις πρώτες που κινητοποιήθηκαν είναι και οι Cosmote και Wind. Συγκεκριμένα, η Cosmote στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και την περιοχή της Κινέτας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- από σήμερα 24/7 έως και τις 31/7, και 1GB σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- από σήμερα 24/7 και για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για φραγή για όλες τις συνδέσεις Cosmote σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές, μέχρι και τις 24/9. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των παραπάνω περιοχών θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφωνα, έως και τις 31/7. Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας Wind, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Wind f2g & Q, στις πληγείσες περιοχές της Αττικής έχουν αυτόματα δωρεάν 1.500’ προς εθνικά κινητά & σταθερά με ισχύ από σήμερα και για τις επόμενες 3 ημέρες.

Επιπλέον, ο όμιλος Ευρωκλινικής, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην άμεση φροντίδα των πυρόπληκτων παιδιών, θέτει την Ευρωκλινική Παίδων στη διάθεση των οικογενειών τους. Συγκεκριμένα, η Ευρωκλινική Παίδων στους Αμπελόκηπους ανοίγει το τμήμα επειγόντων περιστατικών σε όλα τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αναπνευστικά, εμπύρετα, θερμοπληξία κ.ά.

Από την πλευρά του, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ξεκινά την άμεση συγκέντρωση ρούχων, ξηράς τροφής, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για την ενίσχυση των πληγέντων. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα μεταφερθεί στις κατασκηνώσεις του Δήμου Μαραθώνος. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο ισόγειο του McArthurGlen. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το κεντρικό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Ραφήνα παρέχει δωρεάν νερό και φαγώσιμα στους πληγέντες, ενώ στο κέντρο του Πικερμίου, το ίδιο κάνουν και οι καφετέριες Everest και Γρηγόρης μικρογεύματα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]