ERGO Ασφαλιστική – “30 Χρόνια Έργο”

Η ERGO, σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση προς τιμή των Συνεργατών της, γιόρτασε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα τριάντα (30) χρόνια ενεργούς παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στην ελληνική αγορά, ενώπιον 1.500 και πλέον προσκεκλημένων της. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του Ομίλου ERGO, θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO, καθώς και στελέχη της  εταιρείας.

Η  εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα “30 χρόνια Έργο” ξεκίνησε με ένα επετειακό video αφιερωμένο στην ίδρυση και την ιδιαίτερα αναπτυξιακή πορεία της ERGO στην Ελλάδα, με αναφορά στους εκάστοτε επικεφαλής της, που με το έργο τους συνέβαλαν στη διαμόρφωση της σημερινής ERGO.

Andree-Moschner

Στη συνέχεια, ο κ. Andree Moschner, Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ERGO και επικείμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ERGO Ελλάδος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της ERGO στην Ελλάδα, αναγνώρισε ότι είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του Ομίλου και συνεχάρη τη Διοίκηση, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της εταιρείας για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα τους. Ειδικότερα ανέφερε ότι, “Η ERGO Ελλάδας την χρονιά που πέρασε κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την ενσωμάτωση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, να ανανεώσει τη συνεργασία της με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το 2030, αλλά κυρίως να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία επιτυγχάνοντας εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Η ERGO Ελλάδας έχει να επιδείξει μια κερδοφόρα αναπτυξιακή πορεία ανεξάρτητα από τις οικονομικές συνθήκες της αγοράς, οι οποίες δεν ήταν και οι πιο εύκολες. Κατόρθωσε να αναδειχθεί ηγέτιδα δύναμη στους κλάδους κατά Ζημιών διατηρώντας παράλληλα σημαντικό μερίδιο στους κλάδους Ζωής και Υγείας και αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής ομαδικής δουλειάς και αποτελεσματικής καθοδήγησης και διαχείρισης από την ηγετική ομάδα.”

Ακολούθως, ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας σε μια σύντομη αναφορά του στο παρελθόν και στις δυσκολίες που χρειάσθηκε να αντιμετωπισθούν στην 30χρονη πορεία της εταιρείας τόνισε: “Πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνουμε, ανησυχούσαμε ότι δεν μπορούν να γίνουν. Τελικά, όμως τα καταφέραμε μαθαίνοντας κυρίως από τα λάθη μας χωρίς όμως να ξεχνάμε και τις σημαντικές επιτυχίες μας σε όλη αυτή την περίοδο. Διαμορφώσαμε μία εταιρεία με τις καλύτερες προοπτικές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ανεξαρτήτως των δυσκολιών της ελληνικής οικονομίας. Πάγια δέσμευσή μας είναι ό,τι κάνουμε να δημιουργεί αξία στους πελάτες μας, στους συνεργάτες μας, στους εργαζόμενους της εταιρεία μας, στους μετόχους μας και σε τελική ανάλυση στην κοινωνία”.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση των πρωταγωνιστών της σειράς των τηλεοπτικών επεισοδίων με τον τίτλο “Ένα Έργο, μια ιστορία”, μιας πρωτοβουλίας της ERGO που κέρδισε τις εντυπώσεις στο χώρο της επικοινωνίας, άγγιξε τις καρδιές των τηλεθεατών και άλλαξε θεαματικά την αντίληψη του κοινού για το πώς μπορεί να σκέφτεται και να λειτουργεί μια ασφαλιστική εταιρεία. Η ERGO δια του κ. Κοκκάλα, ευχαρίστησε και τίμησε τους πρωταγωνιστές της σειράς αυτής για τη συγκίνηση και την έμπνευση που μας χάρισαν μέσα από το έργο τους, ενώ βράβευσε και τον Μάριο Γκολέμη, ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και συνεργάτη της ERGO, έναν άνθρωπο με ξεχωριστό έργο, ένα Έργο Ψυχής, αφού αν και με κινητικά προβλήματα, είναι μέλος της ERGO Running Team και μετέχει τα τελευταία χρόνια μαζί με τους συνοδούς του στην κλασική διαδρομή του Mαραθώνιου δρόμου με σύνθημα “Μια Αστραπή η Ζωή, μα προλαβαίνουμε”.

Τέλος, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των κορυφαίων συνεργατών όλων των δικτύων πωλήσεων της ERGO, που διακρίθηκαν το περασμένο έτος για τις επιδόσεις τους, ενώ απονεμήθηκε και τιμητική διάκριση στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ιδιαίτερα επιτυχή συνεργασία της.

DARRA-_-ergo

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης τις εντυπώσεις έκλεψε η διακεκριμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία με τη συνοδεία της 30μελούς συμφωνικής ορχήστρας “Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής” ερμήνευσε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες και με τη μελωδική ερμηνεία της, την εκφραστικότητά της και την υπέροχη σκηνική της παρουσία, γοήτευσε τους προσκεκλημένους, που έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και με τη βεβαιότητα ότι στην επόμενη 30ετία η προσφορά της ERGO στην ελληνική αγορά θα είναι ακόμη περισσότερο σημαντική και ουσιαστική.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]