" /> Επιστρέφουν ανανεωμένα τα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr! - Insurance Innovation

Μετά από τον επιτυχημένο κύκλο επιμορφωτικών webinars που διεξήχθησαν το πρώτο μισό του έτους και παρακολούθησαν περισσότεροι από 900 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, τα webinars που αγκάλιασε όλη η ασφαλιστική αγορά έρχονται δελεαστικότερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα webinars του insurancewebinars.gr σταθερά στο ραντεβού ξεκινούν στα μέσα Σεπτέμβρη με μία εντελώς ανανεωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας και με πολλές νέες δυνατότητες, όπως επικοινωνία των συμμετεχόντων με ήχο και εικόνα, απευθείας προβολή στο youtube κλπ.

New Season Webinars 2019-2020 (GIF 300x250)

Με νέους και παλιούς εισηγητές, νέες θεματικές ενότητες αλλά και με την ίδια διάθεση για δωρεάν εκπαιδευτική κατάρτιση και επιμόρφωση υποδέχεται το insurancewebinars.gr τη νέα σεζόν. Και τη νέα χρονιά τα ανανεωμένα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr, που από το 2018 προσφέρονται εντελώς δωρεάν και απευθύνονται σε όλη την ασφαλιστική αγορά, εγγυούνται τη διδακτική ποιότητα και τη χρησιμότητα τους!

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE και EUROCOVER INSURANCE LTD όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης της Insurance Innovation.

Στα πρώτα webinars της σαιζόν εισηγητές, αξιόλογοι επαγγελματίες του κλάδου και της ευρύτερης αγοράς, θα είναι οι:

  • Αλέξης Κώτσαλος, Dip Cii, Προϊστάμενος Τομέα Ζημιών Γενικών Κλάδων
  • Γιώργος Ραλλάκης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης LearningEvolution.gr
  • Απόστολος Κρητικός, CTO, Social Mind
  • Άγγελος Συναδάκης, Γενικός Διευθυντής, Social Mind
  • Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II, ARAG Ελλάδος
  • Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc | Life & Executive Transformation Expert | NLP Trainer

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook. Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο youtube.

Print Friendly, PDF & Email